Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коронавірус в Конче Заспі?

2020-11-10 09:12 Вчора прийшла звістка, що коронавірус знайшли ще в одного динамівця - Дениса Попова. При чому знайшли ...

Вчора прийшла звістка, що коронавірус знайшли ще в одного динамівця - Дениса Попова. При чому знайшли цю заразу в організмі футболіста не лікарі Динамо, а лікарі збірної, куди Денис прибув на виклик Шевченко.

Отже ще один захворілий. Я вже збився з рахунку скільки ж динамівців недужає. Здається 13 гравців плюс десяток з хвостиком персоналу клубу.

Не здивуюсь, якщо, не дай бог, хворобу виявлять і в братів. Захворіли ж Зеленський з Єрмаком.

До чого я?

Памятаєте як перед грою з Ференцварошем писалось, що після гри всі динамівці з метою запобігання розповсюдження хвороби будуть закриті на базі. Але, як мені здається ніхто не подумав, що ця зараза вже сидить на базі й чекає з засади на хлопців. Їдьте, їдьте, мовляв, швидше.

Невже в Динамо така квола медична просвіта, невже в Динамо ніхто не подумав, що потрібно перевіряти всіх працівників бази, невже в Динамо ніхто не подумав, що на базу в Конче Заспу, як і на матчі потрібно заборонити пускати всіх до єдиного посторонніх осіб? Ми ж бачимо як Усик разом з Шевченко, першим президентом України Кравчуком, з Дмитром Гордоном та іншими офіційними й неофіційними особами сидять в ВІП-ложі під час матчів. А скільки ми ще не бачимо?

Ця зараза страшна тим, що ніхто ще не знає про її можливі наслідки для організму.

Я не знаю, як з цієї коронавірусної кризи виходив Шахтар. Але він вийшов і зумів локалізувати цю заразу. Динамівські лікарі разом з адміністрацією цього не зуміли зробити... А може зробили дурість, закривши гравців на базі, кинувши всіх в казан в хворобою.

Не знаю чому це вийшло: через брак професіоналізму, чи через якісь інші позасанєпідемічні обставини. Але проблема нагальна. Й одними молитвами її не вирішиш. А може краще відправити гравців на домашній карантин?

Але як наслідок виставляємо на гру з Шахтарем лише 16 гравців. А попереду гра зі збірними Польщі, Німеччини та особливо з Швейцарією. А трохи пізніше з Барсою.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.11.2020, 09:12
Skyf
Статус:
Эксперт (9852 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 158

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть