Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Лобановський познайомився з дружиною на весіллі брата

2020-11-14 12:37 Ада и Валерий Лобановские, 1976 год Сьогодні виповнюється 9 днів з дня смерті Аделаїди Лобановської - ...

Ада и Валерий Лобановские, 1976 годАда и Валерий Лобановские, 1976 год

Сьогодні виповнюється 9 днів з дня смерті Аделаїди Лобановської - дружини Валерія Лобановського.

Аделаїда Лобановська народилася 21 жовтня 1940 року. Нещодавно вона відсвяткувала 80-річчя. Вона юрист за освітою (закінчила Київський університет ім. Т. Г. Шевченка).

У родині Валерія і Аделаїди Лобановських єдина дитина - донька Світлана.

Ада Ємельяненко і Валерій Лобановський познайомилися на весіллі її двоюрідного брата - Валентина Коваленка, який навчався з Лобановським в одній школі. Ада ще була школяркою. Коли на весіллі почалися танці, мама повела доньку додому.

Ада вчилася в 58-ій школі, поряд з площею Перемоги. У школу з дому вона йшла вгору по бульвару Шевченка. Валерій, студент Політехнічного, доїжджав 29-м або 10-м трамвайчиком до того самого куточка, звідки "стартувала" Ада, пересідав на 23-й або 6-й і їхав в інститут. І ось на цьому куточку вони часто перетиналися. Віталися, перекидалися кількома фразами, і кожен продовжував свій шлях.

Через якийсь час Ада зголосилася допомогти двоюрідній сестрі віднести Валентину і його дружині продукти. У них вже народився син Гена - хрещеник Ади. Час був пізній. І Ада сказала мамі, що заночує у брата. Коли прийшли, у Валентина в гостях був Валерій. Вони грали в шахи. Команда повинна була кудись летіти, був сильний снігопад, виліт перенесли на ранок, і Валерій вирішив відвідати Валентина. Ада відразу сказала Валентину, що залишиться у них ночувати, але Валерій щось прошепотів на вухо, і Валентин сказав: "Ні, сьогодні ти не можеш у нас залишитися. Приїхала родичка з Боровичів, нас он скільки, просто ніде спати". І додав: "Валера тебе проведе".

Ада і Валерій вийшли з дому. Дійшли до автовокзалу, потім зайшли в якийсь магазин, Валерій купив Аді великий кульок шоколадних цукерок. Вони сіли в тролейбусі на заднє сидіння. Це вперше, коли Валерій проводив Аду до будинку".

Взято отсюда

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.11.2020, 12:37
auto-zelenka
Статус:
Эксперт (11583 комментария)
Подписчиков:
45
Медали:
Выбор редакции × 61
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть