Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Барселона. Ми на грані технічної поразки? Выбор редакции

2020-11-19 11:44 У світлі останніх матчів Збірної України хочеться обговорити ситуацію, яка назріла. Вся історія в Швейцарії, насправді, ... Динамо Барселона. Ми на грані технічної поразки?

У світлі останніх матчів Збірної України хочеться обговорити ситуацію, яка назріла. Вся історія в Швейцарії, насправді, назрівала. Все ж потік нових захворювань що в Збірній, що в Динамо, зупинити не виходить. Кожен новий тест стабільно виявляє мінімум 3-х нових хворих людей. Це все говорить лише про те, що носіями ковіду є всі.

І що поки не перенесе його кожен, доти буде тривати ця смуга. Ви ж пам’ятаєте, що Динамо висіло за крок від того, щоб не зіграти в Барселоні матч ЛЧ? А потім ледь нашкрябало гравців на заявку із шахтою? Більшість гравців, які грали у тих матчах, вже на карантині. Залишилось в команді лише декілька гравців, які поки не мали позитивного тесту. І у світлі всього цього процесу виникає надзвичайно цікаве питання. Чи відбудеться матч в Києві з Барселоною?
Так, ми знаємо, що Київ – не Люцерн. І місцева влада ніколи не піде на те, щоб закрити Динамо на карантин перед таким матчем. Матч з Інгульцем точно відбудеться. Бо тут можна підтягнути гравців з молодіжного складу. Але чи діють ці правила для ЛЧ в поточних умовах? Нагадаю, що для того, щоб матч в ЛЧ був проведений треба мати 13 чоловік з заявки групи А. Якщо 13 чоловік з цієї заявки набрати не виходить, то є підстави не проводити таку гру. Все просто. Це абсолютно не та ситуація, що ми мали у Збірній. Там не має заявок по спискам А і Б. Там достатньо просто мати 13 людей з негативним тестом і паспортом громадянина України.

На сьогодні у Динамо офіційно здорові 16 чоловік: Бущан, Бойко, Забарний, Кендзьора, Миколенко, Караваєв, Белуце, Буяльський, Шапаренко, Вербіч, Де Пена, Дуелунд, Цитаішвілі, Клейтон, Супряга і Русін. З цих 16 троє заявлені по списку Б, тобто мова йде про Миколенко, Забарного і Цитаішвілі. По суті у нас на сьогодні є 13 гравців по списку А. І то більшість з цих гравців перехворіли і абсолютно невідомий їх фізичний стан. Але є Кендзьора, Буяльський, Вербіч, Де Пена і Клейтон. 5 гравців з заявки А, які ще не мали позитивного тесту. По суті Команда зараз знаходиться на такій грані, що якщо хтось з цієї п’ятірки здасть позитивний тест, то ми можемо банально не набрати 13 гравців на заявку. І тут ніякі молодіжні склади не допоможуть. Бо поповнити заявку А неможливо.

Так, насправді ще є дні і надії на те, що з заявки А здадуть негативні тести Гармаш, Андрієвський, Лєднєв і Шепелєв. Бо Сидорчук, Циганков і Родрігес точно будуть на карантині ще довго. Інша справа, а чи зможуть ті, хто здадуть негативний тест, грати? Але чим більше людей будуть мати негативний тест, тим легше, бо їх можна навіть формально заявити, щоб набрати 13 людей в заявку. Говорити ж про позитивні результати у грі з Барселною в поточних умовах можуть лише фантасти.

Медична служба Динамо, яка ще рік тому показала себе з Бєсєдіним, і зараз повністю провалилась. Добре відомо, що Динамо шукає нового головного лікаря Команди. Це вимоги Луческу. Але поки, чомусь, жодна кандидатура не влаштувала ІМСа. Хоча приїжджали дуже фахові люди. Може ця ситуація нарешті змусить керівництво провести зміни в медичному підрозділі Динамо. Ситуація давно назріла.

Саме тому ситуація зараз така, що матч із Барселоною під загрозою. Можна говорити про тактику, про ситуацію в командах, про шанси на позитивний результат. Особливо напередодні гри після матчів чемпіонату. Та тут історія така, що матч може просто не відбутись. Технічна поразка цілком вірогідна. Про це мовчать представники Динамо. І тут зв’язок з вболівальниками по суті відсутній. Ми не бачимо намагань спілкуватись, доносити правду. Що казати, якщо вчора була товариська гра між першою командою і молодіжною, а нам абсолютно невідомі склади. Відомий лише рахунок. І то завдяки інсайдам. Просто якась інформаційна блокада.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.11.2020, 11:44
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть