Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2020-11-28 15:30 Землю припорошує першим снігом. А ми все ще про футбол. Події тижня помер Дієго Марадона. Славетний ... Футбольний тиждень

Землю припорошує першим снігом. А ми все ще про футбол.

Події тижня

  • помер Дієго Марадона. Славетний футболіст, що дарував радість людям, залишив цей світ. Але пам'ять про нього буде жити в наших серцях. Сучасний світ не приймав його. І Марадона перестав цьому перечити.

  • збірній Україні зараховано технічну поразку 0:3 в заключному матчі Ліги націй.

УЄФА ще раз підтвердив, що гасло про чесну гру - це просто гасло. За ним не має справ. Швейцарці просто скористались буквою правил. Але чи це когось вже дивує?
  • київське "Динамо" лише в першому таймі чинило гідний опір "Барселоні". Та вже після першого пропущеного м'яча хлопці зневірились. Чого бракує "Динамо" в Лізі чемпіонів? В першу чергу характеру. А також справжніх лідерів.

  • інші два представники України в єврокубках зіграли по-різному. "Шахтар" не зробив ніяких висновків після першої гри і знову отримав повну торбу від Менхенгладбаха. А "Зоря" дещо несподівано реабілітувалась, здобувши впевнену перемогу в Афінах. Тепер навіть зажевріла надія на вихід в наступний раунд.

  • в УПЛ знову втратив очки "Шахтар". Підвів команду Мораєш (отримав червону за небезпечну гру). Та це вже не сильно дивує. Адже донецька команда грає вкрай не стабільно.

  • хлопці Гасперіні перервали безпрограшну серію "Ліверпуля" на "Енфілді". Все-таки втрати у Клоппа значні і це починає позначатись на результатах.

  • знакові матчі відбулися в провідних європейських чемпіонатах. Якщо поразку "ПСЖ" від "Монако" можна віднести до випадкових, адже парижани відверто недооцінили суперника, то перемога "Тоттенхема" над "Ман Сіті" говорить про багато. Схоже Моуріньо налаштував командний механізм і здатен боротись за титул. Поразку "Барселони" від "Атлетіко" можна списати на грубу помилку тер Штегена. Та якщо Мессі не почне допомагати - то "Барса" буде шкутильгати і титул собі точно не поверне.

  • Ляп тижня

    Воротар "Баєра" Лукас Градецкі, вибиваючи м'яча, примудрився зрізати його у власні ворота. Кумедно. Правда, це не завадило Леверкузену взяти чергові три очки в бундеслізі.

    Нестримність тижня

    Чилієць Артуро Відаль був настільки нестримним, що отримав дві жовті картки за кілька секунд, намагаючись довести арбітру що той... був не правий. Відаль хотів справедливості, а отримав покарання. Ще й підвів власну команду. Хотів знайти правду у футболі?

    Анонс

    28 листопада (субота)

    17:00 Динамо Київ - Ворскла

    Центральний матч туру. Ще кілька місяців тому так виглядав фінал Кубку України. Тоді перемогли кияни в серії пенальті. Як то буде цього разу. Максимов прагне реваншу. Будьте певні.

    29 листопада (неділя)

    18:30 Челсі - Тоттенхем

    Принципова дуель. Гвардіолу вдалося переграти, а як з Лампардом? Молодий тренер "Челсі" вже набив гуль і здається готовий кинути виклик вчителю.

    21:45 Наполі - Рома

    Новий сезон в Серії А обіцяє інтригу. Обидві команди не головні фаворити, але входять в групу лідерів. До того ж набрали гарні ігрові кондиції. А ще, ймовірно, в Неаполі згадають про Дієго.

    01 грудня (вівторок)

    19:55 Шахтар - Реал

    Останній шанс донецької команди. Але чи реально двічі за сезон обіграти "Реал"? Сумнівно.

    02 грудня (середа)

    22:00 Ювентус - Динамо К

    Турнірного значення ця гра не має. Роналду ймовірно знову не зіграє. Та для молодих "динамівців" кожен матч ЛЧ за свято. На це і розраховуємо.

    03 грудня (четвер)

    19:55 Зоря - Лестер

    Після перемоги в Афінах у "Зорі" з'явилась навіть турнірна мотивація. Але й без неї повинно бути бажання обіграти представника АПЛ.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    28.11.2020, 15:30
    28.11.2020, 15:30
    357716 1 DoctorNo
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (788 комментариев)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 141

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть