Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Жахлива осінь 2020...

2020-12-03 22:11 В нашій країні є три популярні футбольні колективи. І усі три можуть вважати нинішню осінь ганебною ...

В нашій країні є три популярні футбольні колективи. І усі три можуть вважати нинішню осінь ганебною і жахливою.

Почнемо з Шахтаря, якого більшість на нашому сайті не любить, але ми дуже уважно і ревностно слідкуємо за їх здобутками чи невдачами. Отже, Шахтар може посипати вугільним пилом голову після матчів з Боруссією - це страхіття надовго залишиться в пам'яті вболівальників.

0-10 звучить ще краще, ніж "Аргентина - Ямайка", бо пролунало двічі.

Проте, дві перемоги над Реалом дуже вагомий аргумент, щоб мати чим пишатися цієї осені. Як і крупною перемогою над нашим Динамо 3-0 на виїзді. Такий собі класичний виступ 50 на 50.

Збірна України мене убила наповал своїми нащівними поразками 0-4 іспанцям і ганебною найбільшою поразкою в історії 1-7 від французів. Особисто я під час цих матчів вирвав половину волосся у себе на голові і скоро нагадуватиму Зідана. І якщо перемога 1-0 над іспанцями дещо притупила біль, то технічна поразка від швейцарців опустила мене на новий рівень футбольного дна.

І ось ми добралися до Динамо. 0-5 за підсумком від Ювентуса, 1-6 за підсумком від Барселони, 0-3 дома від Шахтаря, 2-2 з Ференцварошем, хоча вигравали 2-0. Це я нагадую результати тим сліпунам, які не пам'ятають, як грали кияни вже через два дні після матчу і розповідають про страшенний підйом рівня гри і результатів. З позитивного відмічу саме попадання в Лігу, а сам виступ лише повнісіньке розчарування.

Особисто я поставлю 4 з мінусом (по старій системі оцінювання) за осінь, якщо ми пройдемо угорців. Якщо ні - провал. Повнісінький.

А доповнює жахливу осінь ковід, що косить і пенсіонерів, і депутатів, і футболістів. І молодих, і старих, і багатих, і бідних. Жахлива осінь 2020...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.12.2020, 22:11
auto-hmlnik
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть