Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2020-12-19 01:11 Час швидкоплинний. Ось і добіг кінця черговий футбольний тиждень. А з ним і перша частина українського ... Футбольний тиждень

Час швидкоплинний. Ось і добіг кінця черговий футбольний тиждень. А з ним і перша частина українського сезону.

Події тижня

  • заключний матч осінньої частини чемпіонату України для "Динамо" видався веселим. Веселим не через саму футбольну складову, а через яскраве суддівство. З появою VAR якість українського футбольного арбітражу зовсім не покращилася.

Більше того, здається, навпаки арбітри самі не знають як поводитись. Перелічувати подвиги бригади арбітрів не має потреби. Тут зазначу лише три ігрові моменти. Два незбагненні промахи Супряги і Караваєва та пропущений гол, коли доклали стільки зусиль, щоб вийти вперед. Антюх зіграв звісно сміливо, та захисники не мають права так вальяжно ставитись до гри. Виходить що Караваєв і в атаці, і в захисті підвів.
  • кілька цікавих, за вивіскою, матчів відбулося в Англії. І якщо "манкуніанське" дербі відверто розчарувало (Гвардіолі не вдається відновити попередній блиск), то матч лідерів "Ліверпуль" - "Тоттенхем" щиро порадував. На мою думку, це був чи не найкращий перформанс осені. Обидві команди грали з усіх сил і хотіли перемогти. Гра була динамічна і тримала в напрузі до фінального свистка. У кожної команди були свої аргументи. Фортуна посміхнулась хлопцям Клоппа. Хоч з таким же успіхом все могло повернутись і в інший бік.

  • змінився лідер у Франції. Незмінний чемпіон останніх років зазнав поразки від "Ліону". Парижани відверто не виблискують, як раніше. Щоправда, останнім часом вони доклали багато зусиль, щоб виправити становище в ЛЧ. Можливо трохи втомилися і надалі надолужать втрачене на внутрішній арені.

  • Дикість тижня

    Матч чемпіонату України між "Інгульцем" та "Шахтарем" не відбувся. Арбітр матчу був не задоволений полем у Кропивницькому. Оформили технічну поразку і три очки в скарбничку донецької команди. Одіозний "папа" Поворознюк підтвердив свою репутацію. Низькопробний спектакль!

    Відставка тижня

    Дортмунд залишився без Люсьєна Фавра. Що казати, тренер він можливо і непоганий, але результати останнім часом не тішили. Хоча без тренера краще ж не буде. Невже у босів клубу в загашнику є якийсь достойний варіант на заміну?

    Гол тижня

    Удар Руслана Малиновського зі штрафного у ворота "Фіорентини" можливо і не слід виділяти, та дуже вже ми зачекались подібних ударів від Руслана!

    Смерть тижня

    Помер яскравий італійський форвард 70-х - 80-х років Пауло Россі. Блискавкою пролетів на полях іспанського мундіалю 1982 року. Шість голів у вирішальних трьох матчах, звання найкращого бомбардира першості світу, та "Золотий м'яч" від France football! І це все після в'язниці і дискваліфікації.

    Анонс

    Україна пішла на зимівку, але інші гратимуть

    19 грудня (субота)

    19:30 Байєр - Баварія

    Леверкузену вдалося вискочити в лідери. А тепер в очному матчі нехай доводять свій статус. Щось мені підказує, що чемпіон розставить все на свої місця, адже на полі буде найкращий футболіст FIFA Роберт Левандовскі.

    20 грудня (неділя)

    16:15 Тоттенхем - Лестер

    Цікаво скільки сил залишилось у команди Моуріньо. Та й "Лестер" завжди здатен на сюрпризи. Щоправда, парочка нападників "шпор" вражаюче виблискує цього сезону

    19:00 Аталанта - Рома

    Вболіваємо за Малиновського.

    21:45 Лаціо - Наполі

    ЛЧ відбирала багато сил у "орлів". Тепер слід сконцентруватись на Серії А. Бо відстань від квартету лідерів зростає.

    22:00 Лілль - ПСЖ

    Для шанувальників французького футболу матч лідерів. "Доги" грають настільки сильно, що цілком здатні на сюрприз. І все ж втримати Мбаппе буде надзвичайно складно.

    23 грудня (середа)

    21:45 Мілан - Лаціо

    Для тих, хто пам'ятає яскраві баталії кінця минулого століття з Шевою в "Мілані" і зірковим "Лаціо" Ерікссона.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    19.12.2020, 01:11
    19.12.2020, 01:11
    359091 2 Internat, auto-sergj20
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (788 комментариев)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 140
    Топ-матчи
    Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
    Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
    Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть