Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2020-12-29 08:41 Різдвяно-новорічний період не завадить нам поглянути як справи в українських легінів в Європі. Андрій ЯРМОЛЕНКО Вест ...

Різдвяно-новорічний період не завадить нам поглянути як справи в українських легінів в Європі.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

Вест Гем - Брайтон - 2:2

Щось в лісі здохло - Мойєс випустив Андрія на цілий тайм! "Молотобійці" поступались після першого тайму і необхідні були рішучі дії. Ні, Ярмоленко не забив. Та саме після його навісу вдалося заштовхати м'яча у ворота.

І все ж нічия не те, на що розраховували вболівальники.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Арсенал - Манчестер Сіті - 1:4

Це був матч чвертьфіналу Кубку англійської ліги. І саме з передачі Олександра Габріель Жезус відкрив рахунок в дебюті матчу. Далі вже почались будні АПЛ. Тут Зінченко залишався на лавці. А потім Ман Сіті підкосив вірус і матч з його участю перенесли.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Болонья - Аталанта - 2:2

Руслан опинився в запасі. Звична ротація. І все ж коли переможний рахунок не втримали довелось робити заміни. Часу було зовсім обмаль. Хвилин десять. Загалом, чесно кажучи, бергамаскі в цьому матчі не виблискували. Один Мюріель молодець.

Микола МОРОЗЮК, Артем КРАВЕЦЬ

Різеспор - Антальяспор - 2:1

Коньяспор - Різеспор - 1:1

Дві доволі вдалі гри команди Морозюка. Не тільки за результатами але і малюнок гри тішить. Багато і різноманітно атакують. Повернувся на футбольне поле і Кравець. Щоправда лише на заміну наприкінці матчу. Оклигав нарешті. Треба включатися знову в боротьбу за звання найкращого бомбардира чемпіонату.

Тарас КАЧАРАБА

Спарта Прага - Слован Ліберец - 1:1

Матч проти одного з лідера - чудовий шанс себе показати. Добре зіграли партнери Качараби. Звісно від захисту. Але моменти створювали і самі. Нічия на виїзді - дуже хороший здобуток!

Артем ФАВОРОВ

Уйпешт - Залаегерсеге - 3:2

Є другий гол Артема в сезоні! Але очок це не добавило. Та сподіваємось забитий гол ще більше укріпить позиції Фаворова в команді. А далі можливо його гра сподобається більш іменитим клубам Угорщини.

Євген МАКАРЕНКО, Роман ЯРЕМЧУК, Роман БЕЗУС

Кортрейк - Гент - 1:0

Вогняний матч. Українці відзначились. Яремчук отримав пряму червону картку за відмашку. Буває. Тепер відпочине. А "Гент" повернувся до звичної справи - програвати. Завдяки перемозі господарі випередили суперника в турнірній таблиці.

Мар'ян ШВЕД

Мехелен - Мускрон - 2:1

Ну й ну. Швед забив!!! А ви казали. До того ж ключовий переможний гол. Тепер у "Мехелені" згадають найкращі часи. Адже Мар'ян на цьому не зупиниться. Забув сказати - це був матч аутсайдерів чемпіонату Бельгії.

Денис ПРИЧИНЕНКО

Андерлехт - Беерсхот - 2:0

Михайличенко опинився на лавці запасних. Але без українців не обійшлося. В складі гостей на поле вийшов інший наш хлопець. Та в цей вечір господарі були в ударі - буквально змели опонента. Щодо Причиненка то де він тільки не грав. І в "Хартсі", і в софійському "ЦСКА", і в брюссельському "Уайт Стар" (другий дивізіон). І ось зараз з "Беерсхотом" вийшов в найвищий дивізон. Грає на позиції захисника. У схемі з трьома центральними. Та з'являється на полі рідко. У нижчій лізі він же був основним.

Артур РУДЬКО, Дмитро МИХАЙЛЕНКО (тренер)

Пафос - Аполлон - 1:1

Матч проти лідера провели на високому рівні. Результат по грі однозначно. Хоча врятувати очко вдалося лише наприкінці матчу. Загалом "Пафос" все більше утверджується у статусі "міцного горішка". Головне завдання потрапити в першу шістку їм до снаги.

Ігор ХУДОБ'ЯК

Ерміс - Ахнас - 0:0

Знову Ігор не забив. Ну як так. Інших бомбардирів у "Ахнасу" ж не має. Якщо ж серйозно, то гості мають радіти і цьому. Відверто відскочили.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.12.2020, 08:41
29.12.2020, 08:41
359631 1 Internat
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4   25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть