Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Дніпро 1. Чи буде інтрига? Выбор редакции

2021-04-09 20:57 От ми і входимо в чергу матчів, коли домашні ігри будуть проходити на виїзді. Домашній матч ... Динамо Дніпро 1. Чи буде інтрига?

От ми і входимо в чергу матчів, коли домашні ігри будуть проходити на виїзді. Домашній матч з Дніпром 1 буде зіграний в Дніпрі, а пізніше матч із Маріком поки взагалі невідомо де. Може і в Маріуполі, але точно не в Києві, хоча матч і домашній. Ось тут і з’являється ризики втрати очок. Єдиним великим плюсом є те, що поки Динамо увійшло в графік матчів один раз на тиждень, що дозволяє якісніше готуватись до наступних матчів.

Тут можна більше приділити увагу тактиці, функціоналі, вивчити суперника. Втрачається ігровий ритм – да. Але функціонал покращується, ноги свіжіші, розум ясніший. Як це відобразиться на результатах? Побачимо. Попереду ще 8 матчів, 6 в чемпіонаті і 2 на кубок, в кожному з них треба перемагати. Тому треба налаштовуватись на кожного наступного суперника і йти від матчу до матчу. На черзі Дніпро 1.
Дуже багато позитивних слів можна почути про нашого наступного суперника. Що у команди прекрасна серія матчів без поразок в 2021 році. Що майже не втрачались очки. І що гра команди дуже яскрава і змістовна. Правда ніхто не говорить про те, що Дніпро 1 вилетів в ¼ КУ Олександрії, і що з Олександрією зіграли в нічию 0:0 в чемпіонаті. Тобто при силовій грі не все настільки просто. Але дійсно на папері Дніпро 1 виглядає загрозливо. Як воно є насправді? Насправді Дніпро 1 продовжує еволюціонувати при новому тренері. Гра будується від суперника. Склад доволі стабільний. Передбачити основу на Динамо, та й на більшість матчів, на сьогодні не є проблемою. Класичні 4-3-3. Я б сказав, що це схема і принципи Зорі минулого сезону. На воротах у 2021 стоїть Юрчук і стоїть достатньо добротно. Лінія захисту – Тейлор, Дуглас, Логінов і Дубінчак. Дубінчак належить Динамо, та й він заробив 4 жовту в минулому турі. Думаю, що навмисно. Але це вже така справа. Місце Дубінчака скоріше за все займе Цуріков. Теж наш добрий знайомий. Центр півзахисту – пара з шахти Ігнатенко і Піхальонок. Зіграний дует, який непогано працює з м’ячом. Ігнатенко – наближений до Степаненко гравець. Більше руйнівник. Піхальонок – бокс, який підходить під схему і принципи Йоветича, бо має якісний середній пас. Атакувального півзахисника грає Ігор Когут. Не можу сказати, що його атакувальні здібності настільки сильні. Але він сильно виглядає у боротьбі, добре перехоплює м’яч при високому пресингу, має поставлений дальній удар. На флангах грають універсальні гравці. Основні – Назаренко і Кузе. Вони міняються флангами, мають хорошу швидкість, вміння обіграти один в один. На підміні основний – Булеца, який проти Динамо не зіграє. Ще є 2 бразильці, Білл і Вагнер, які ще багато не грали. Та вони спроможні вийти на заміни і підсилити гру. На вістрі Довбик. Міцний і потужний форвард, який може за рахунок габаритів протиснути оборону суперника. Оборона Динамо не любить грати проти таких форвардів, хоча все ж вчиться цьому.
Еволюція Дніпра 1 – вміння грати по супернику. Якщо треба грати першим номером, то активно використовуються стандартні положення. Тут є габаритні Дуглас і Довбик. Добавив різноманіття і Кузе, який активно забиває саме з другого поверху. Якщо ж грати проти суперника, який домінує, то малюнок гри змінюється. Можна подивитись на гру проти Десни. Гра будується за рахунок флангів. І це не проникнення за рахунок індивідуальної швидкості гравців. Іде середній пас на 25-30 метрів за спини захисникам у вільні зони. А далі все залежить від майстерності оборони і атаку вальної групи Дніпра.
Головною проблемою Дніпра, на мою суб’єктивну думку, це розриви між лініями. Опорна зона дуже часто втискається в штрафний майданчик, а атакувальні гравці не встигають закрити другий блок перед штрафним майданчиком. Тому і виходить, що центральна зона насичена, а от зона підбору залишається пустою.

Чи буде так з Динамо? Не факт. Віддача буде на максимальному рівні. Гра буде надзвичайно важкою. Мотивація Динамо дуже висока. Плюсом є і те, що Циганков вже в основній групі, хоча його будуть берегти на шахту. Але дискваліфікації Кендзьори і Попова критичні саме з точки зору глибини лавки по захисникам. По суті В обоймі нараз є 5 гравців в оборону. І тренерський штаб буде саме з них будувати оборону. Скоріше за все ми побачимо Караваєва, Забарного, Сироту і Миколенка. Нормальний, робочий варіант. Підключення Алібекова до обойми… Хочеться почути емоції від ультри, як вони до заробітчан ставляться. Бо ж на цьому тижні в Госпіталь відвозили допомогу в клубі і тут заробітчанин в основній обоймі. Подвійні стандарти. Тому матч буде важким, але і для Дніпра 1 – буде найсильніший суперник, який також не програвав на внутрішній арені в 2021 році.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.04.2021, 20:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть