Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2021-04-24 07:42 Гарячий тиждень вийшов. Як на футбольних полях так і навколо них. Події тижня півфінальні матчі Кубку ... Футбольний тиждень

Гарячий тиждень вийшов. Як на футбольних полях так і навколо них.

Події тижня

  • півфінальні матчі Кубку України ознаменувались черговими суддівськими скандалами. Нашим арбітрам навіть VAR не допомагає. Більше того, вони примудряються ще й знаходити для себе виправдання! Дикість!

  • УЄФА позбавив два міста статусу господарів ЄВРО.

Замість Більбао буде Севілья, а замість Дубліна - Петербург. Ірландці все одно до фінальної частини не потрапили, тож сумувати додатково не будуть.
  • тим часом у Андрія Шевченка вийшла книга. Легендарному українському футболісту є вже чим поділитися з читачами. Поки книга вийшла італійською. Життєві дороги часом дуже звивисті.

  • Бомбардир тижня

    На новий левел піднявся наш Малиновський. Набридло йому бути лише асистентом. Два поспіль матчі він забиває! І кому! "Ювентусу" і "Ромі"! Ото прорвало Руслана!

    Суперліга тижня

    Боси провідних клубів Європи вчинили заколот. Спроба реалізувати ідею ліги грошових мішків була схожа більше на шантаж. Блеф 12 не пройшов. Футбольна спільнота обурилась не на жарт. Чи будуть в майбутньому повторюватись ще подібні "гкчп"? Неодмінно!

    Швейцарська система тижня

    Натомість УЄФА зафіксувала свій проект єврокубків. Через кілька років переходимо на швейцарську систему! Окрім того в ЛЧ гратимуть додатково ще 4 команди.

    Матч тижня

    "Динамо" перервали невдалу серію в матчах з "Шахтарем" практично завоювавши чемпіонський титул. Фінт з Луческу виявився успішним. Тепер всі в очікуванні ходу від Ахметова. Однією зміною тренера обійтися буде важко

    Віник тижня

    В біографії Моуріньо додався ще один колишній клуб. "Тоттенхему" від цього покращає? Сумнівно.

    R. I. P. тижня

    Гельзенкірхен отримав остаточний вирок - виліт з Бундесліги. Ось до чого веде дружба з сумнівними газовиками. Доля "Шальке" в тумані.

    Чемпіони тижня

    "Ференцварош" з третьої спроби таки оформив титул. Всі розуміли, що це справа часу. Ребров третій рік поспіль тріумфує. Далі нові виклики?

    Анонс

    24 квітня (субота)

    16:30 Вольфсбург - Боруссія Д

    А Дортмунд ще зберігає можливість врятувати сезон. Та для цього перемога над "вовками" є просто необхідною. Будь-який інший результат поставить крапку в кар'єрі Холланда у Дортмунді.

    16:30 Майнц - Баварія

    Мюнхен вже сьогодні має шанс оформити чергове чемпіонство. Господарів це мало цікавить - їм дуже потрібні очки для збереження місця в елітному дивізіоні.

    19:30 Байєр - Айнтрахт

    Леверкузен вже поза великою грою. А ось Франкфурт не має права випустити з рук першу в історії путівку в ЛЧ. Доречі на цьому тижні стало відомо, що наставник "Айнтрахту" в новому сезоні очолить Гладбах.

    19:30 Вест Хем - Челсі

    Хто міг подумати на початку сезону, що в цьому матчі виявлятиметься щасливий володар четвертої путівки від АПЛ в ЛЧ. Вболівальникам "Лівера" доводиться сподіватись на нічию.

    25 квітня (неділя)

    15:30 Аякс - АЗ

    Вже у ці вихідні в Амстердамі мають змогу відсвяткувати чемпіонство. Кубок взяли на минулому тижні. А ось у Алкмаара свої цілі - не пропустити ПСВ на друге місце. Зробити це буде складно. Календар не сприяє.

    17:00 Динамо Київ - Інгулець

    В Києві очікуються танці. В гостей своя радість - Олександра Поворознюка бомба не взяла. Щасливчик. Накрилась би суперкоманда з Петрового.

    17:15 Вільяреал - Барселона

    На шляху до чергового титулу у Мессі і ко сім фіналів. Серед них два дійсно складні. Ось цей перший.

    18:30 Манчестер Сіті - Тоттенхем

    Це фінал Кубку англійської ліги. Черговому протистоянню Гвардіола - Моуріньо не бути. З тренером шансів у "шпор" було не багато, що вже говорити без тренера.

    22:00 Атлетік - Атлетіко

    У "матрасників" також суперник складний в цьому турі.

    22:00 Ліон - Лілль

    Дуже цікава розв'язка сезону у Франції. А все тому, що Париж грається в кішки-мишки. Цим може скористатись "Ліон" - найсимпатичніша команда Франції. Але ж і "доги" заслуговують на приз не менше.

    26 квітня (понеділок)

    21:45 Лаціо - Мілан

    У "Мілана" попереду ще чимало складних матчів (Лаціо, Ювентус, Торіно, Аталанта), тому рано їх ще записувати в учасники наступної ЛЧ.

    27 квітня (вівторок)

    22:00 Реал - Челсі

    Ніхто не очікував побачити "аристократів" так далеко в ЛЧ. Мадрид очікує на повернення Рамоса.

    28 квітня (середа)

    22:00 ПСЖ - Манчестер Сіті

    Невеличку перевагу віддають Сіті. Однак у Парижа останнім часом прорізались зубки.

    29 квітня (четвер)

    22:00 Вільяреал - Арсенал, Манчестер Юн - Рома

    З квартету півфіналістів ЛЄ лише МЮ має вже путівку в ЛЧ на наступний сезон. Для трьох інших перемога в ЛЄ - єдина можливість потрапити до європейської еліти!

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    24.04.2021, 07:42
    24.04.2021, 07:42
    366588 2 Internat, Leonard
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (783 комментария)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 138

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть