Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Міжсезоння. Чи можна в болоті знайти діаманти? Чи це просто тише перед вибухом? Выбор редакции

2021-06-23 14:41 Перша команда розпочинає підготовку до нового сезону. Поки дійсно багато новин про тих, хто на вихід. ... Міжсезоння. Чи можна в болоті знайти діаманти? Чи це просто тише перед вибухом?

Перша команда розпочинає підготовку до нового сезону. Поки дійсно багато новин про тих, хто на вихід. Тут і Дуелунда працевлаштували, і Булецу. Однак маємо ту ж історію, що і у Збірній, що кількість далеко не завжди означає якість. На контракті дуже багато гравців. Зрозуміло, що всі ці питання керівництво буде вирішувати за рахунок оренд в Зорю, Десну, Колос, Ворсклу, Олімпік і Чорноморець.

Одеська команда взагалі обіцяє стати таким собі Маріуполем два. Бо і головний тренер там Юрій Мороз, і гравців туди привезуть не менше 10, а може і більше. ІМС вирішив іти шляхом Ріната. Напевно зручно мати ще одну ручну команду в еліті. Хоча особисто я проти таких штучних організмів. Та не здивуюсь, якщо Ванат опиниться в Одесі. При тому, що його хотілося б бачити в основній обоймі.
Головний суперник свою трансферну компанію вже провів. Оцінювати її поки рано. Кожному своє. Точно грошей витратили нормально. Під 40 млн євро. Чи взяли дійсно якісних гравців? Можливо. Фактор збільшення бразильського десанту легко проглядається. Як і той момент, що захисних із Італії взятий окрім ігрових функцій ще й із метою мати перекладача, який зможе доносити до бразильців ідеї головного тренера. Як по мені, то це дійсно цікавий хід. Тут легко згадати Зінченко і Маліновського. Чому? 14 бразильців у складі, 15 легіонерів і два натуралізованих. Для ліміту. От ми і можемо констатувати той факт, що по суті українцям у шахті немає місця. Не варто забувати, що ще є кого натуралізувати. Без особливих перспектив для Збірної, але для забезпечення виконання ліміту. Ісмаілі, Алан Патрік тут є першими кандидатами. Це не наші проблеми. Це все думки і тому розрізі, що Збірній не вистачає кадрів.
А що Динамо? Тиждень тому була зібрана перша група з 19 гравців. Доволі така різнобічна. Та точно можна сказати, що група, яка наближена до основної обойми. Вони або поїдуть на збір в Швейцарію, або підуть в оренди. Тренерський штаб визначив тих гравців, які є найперспективнішими на сьогодні. Здивувала поява там Супряги і Бойко. Чи то хлопці втомились відпочивати і вмотивовані гарно підготуватись, хоча Влад же грав за молодіжну Збірну. Чи то по ним є питання у доцільності перебування в Команді. Але їх поява в цьому списку здивувала. Скоро з’явиться і друга група. Поки не підписаний жодний новачок. На трансферному ринку Динамо не проявляє активність.
І при всій цій пасивності неочікувано з’явились поки 2 імені. Я про опорного захисника Андрія Коробенка, який опинився на перегляді абсолютно спонтанно. Можна подумати, що це робота Шаблія. Бо ж по суті за останні роки хлопець грав десь у першій лізі, трохи за Інгулець зіграв навесні. Але Коробенко – вихованець шахти. І в сезоні 2015/16, в останньому сезоні Луческу, у віці 18-ти років, він був в основній обоймі шахти. Так, зіграв лише в декількох матчах в чемпіонаті і кубку України. Та румун знає можливості, потенціал Коробенка. У гравця закладений фундамент дитячої школи. Точно є рівень інтелекту і розуміння футболу. Тому це запрошення – рішення головного тренера. Це гравець, якому він дав шанс заграти в дорослому футболі 6-ть років тому. І тепер цілком можливо, що хлопець отримає ще один шанс. Цей момент говорить про стабільність, про глибину думки Луческу. Він намагається оптимізувати затрати і взяти за копійки гравця, який може неочікувано розкритись. Другий гравець – Денис Антюх. Він запам’ятався своїм голом у ворота Динамо в грудні 2021. Яскравий прохід і шикарний удар. Напевно головного тренера Динамо – вразило. Саме тому ще взимку Антюх отримав пропозицію, яку президент Колоса відхилив. Зараз амбіції стали скромнішими. Антюх не вразив у другій половині сезону. Та схоже Луческу бачить у гравці перспективу. Саме тому Антюх, за попередньою інформацією, їде на перегляд на збори.

Дійсно трансферна робота може здатись невиразною. Два нових прізвища гравців, які вже здавалось би не в тому віці, щоб різко прогресувати. Чи і є це підсилення під ЛЧ? Кажуть, що для початку треба розібратись із тими, хто є в наявності і вже потім говорити про придбання. Поки є лише одна інформація, яка неочікувано з’явилась у тому місці, де нічого не чекаєш. Я про в’ю Андрія Ярмоленка. Він не виключає свого повернення в Динамо. Але поки всіляко від цього відхрещується. Та новина у тому, що Луческу передивлявся гравця, якого особисто знає Ярмоленко. Гравець з Дортмунда чи Вест Хема. Тобто трансферна робота ведеться. Навіть якщо ми не чуємо ніяких новин.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2021, 14:41
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть