Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

За кого вболівати? За Україну!

2021-07-02 13:31 Особисто для мене ніколи не було сумніву за кого вболівати - за Збірну України і за ...

Особисто для мене ніколи не було сумніву за кого вболівати - за Збірну України і за київське Динамо. Коли ж грають інші команди, то симпатизуєш тій команді, яка тобі більше до вподоби і не тільки грою. Багато від чого цей вибір залежить від того, як ведуть себе вболівальники суперника.

Читаєш коментарі цих вболівальників і спочатку дивуєшся - ні в грош не ставлять нашу Збірну.

До сих пір вважають Нас самими слабшими на цьому Евро. І це не зважаючи на те, що Україна вже у четвертьфіналі. Австрійці взагалі переплюнули у зневажливості до нас всю Європу. Австріяки вважають, Нас треба покарати за те, що ми їм програли, щоб потім виграти у шведів і пройти далі. Якийсь театр абсурду! Але чого тільки не наплетеш, коли твоя команда декласована і вже сидить в себе у Відні.

Можна згадати і македонців, які забили випадковий гол з досить спірного пенальті, а розмов було, що вони, буцімто, могли перемогти українську Збірну тільки так. І як тут не пригадати, що ці вболівальники бажали нашій Команді!

Мені по-доброму жалко шведів, що вибрали собі могильником Збірну України. Дуже хотіли нащадки Карла ХII виграти у Нас, але виграли не вони, виграли Ми. Шведські вболівальники більш толерантні і тільки гірко поспівчували своій команді.

Сьогодні відбудуться два четвертьфінали. І до яких команд проявити свої симпатії, кожен вибирає сам. Особисто мене дуже цікавить поєдинок Швейцарія - Іспанія. Якщо відкинути відверту неприязнь до кантонського доктора, то бажано, щоб сьогодні перемогла Швейцарія з прицілом на фінал зі Збірною України. Це так би мені хотілось. Але все таки є сумнів, що сировари зможуть здолати молоду іспанську збірну.

А парі Італія - Бельгія при умові, що римляни і решту всіх італійців вболіватимуть за Україну, побажаю успіху іхній команді. Хоча Кьєза напедодні признався, що команда Бельгії виглядає досить потужно і виграти у них буде непросто.

Отже, якщо не буде ніяких несподіванок, то у півфіналі можуть зустрітися Іспанія - Бельгія. Прошу не оцінювати мої сподівання досить прискіпливо. А по справжньому треба вболівати тільки за нашу Збірну.

Цей Евро - 2020 приніс багато несподіванок. Стопроцентні фаворити вже в одній восьмій фіналу дружно спакували свої валізи і рушили додому. На перше місце виходить вольовий характер. Перемагає команда, яка грає до останньої секунди. Скільки експертів промахнулись зі своїми прогнозами! Особливо підвели Нідерланди і Франція. Гадаю, що нас чекають не менш цікаві четвертьфінальні ігри.

Скажу відверто: я гордий за Україну, яка вже увійшла у вісімку найкращих команд Європи і, як її палкий вболівальник, бажаю їй перемогти всіх своїх суперників. Всім шуриківцям, всім украінцям - доброго футбольного вечора і перемоги своїх симпатиків!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2021, 13:31
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11972 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть