Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

...Як побитий пес!

2021-07-04 13:31 Саме таке почуття у мене було спозаранку - як в побитого пса. Англійці показали нам наш ...

Саме таке почуття у мене було спозаранку - як в побитого пса. Англійці показали нам наш рівень. І ніхто мене не переконав, що виступ України на Євро-2020 був успішним. Ніхто! І щоб там не балакав Шевченко, что он доволен своими ребятами, щоб, як там не ставав на захист Збірної Сергій Ребров - Україна виступила на цьому Євро погано.

З п"яти матчів тільки дві пермоги, а решта - поразки, а остання гра ще й розгромним рахунком. Забили шість, а пропустили десять голів. Радіємо, що в когось там хата згоріла, образно кажучи, раніше. Маю на увазі Нідерланди, Францію, Португалію, Німеччину, віце -чемпіона Світу Хорватію..., а самі зіграли ще гірше.

Навіщо було брати аж двадцять шість гравців, коли реально грало тільки шістнадцять. І Питання до до тренерського штабу, чому на повірку виявилося стільки травмованих наших хлопців, коли треба, щоб всі були, як ніколи здорові. І що ми маємо тепер? Повний лазарет, а бідолага Бєсєдін лікуватиметься щонайменше до грудня 2021 року.

І чемпіонат закінчили раніше, і три спаринги провели, а все коту під хвіст. Здихати почали вже з другого тайму у матчі з Північною Македонією, а з Австрією був повний алес, що навіть сам Шевченко визнав - так, мовляв, здохли мої хлопці у другому таймі.

Ну тоді де ж пік форми? Хто його готував і чому він не настав у потрібний час? Зараз, по гарячих слідах, ніхто не дасть об"єктивної правдивої відповіді, в чому причина такого невдалого виступу наших збірників. Збірна грала так, ніби як на тренуванні у Кварцяного, з гирями на ногах.

Багато хто згадує Лобановського добрим словом. І це добре, що добрі справи метра не забуваються. Але ж на добрих справах і вчитися треба добре, а не хвалитися і вдовольнятися тим, що маємо. А то виходить все по Кравчуку - маємо те, що маємо.

В підході до гри нашої Збірної, до підбору виконавців, до тренерського штабу вже найближчим часом треба провести радикальні зміни. На кону стоїть ЧМ -2022. Якщо не буде цих нагальних змін, то є великий відсоток того, що пролетимо, як фанера над Парижом.

В Україні є кому грати на високому рівні, в Україні є кому тренувати Збірну для таких відповідальних ігор. Треба тільки зібратися с духом і перегорнути нову сторінку в історії Збірної. А для цього потрібна неабияка воля тих, хто по справжньому опікується вітчизняним футболом. Однак, треба подякувати всім, хто причетний до виходу України у четвертьфінал Евро-2020, а особливо шведам, і, по суті, почати вже формувати нову Збірну України.

Все, що тут написано, чисто суб"єктивна думка. Знаю, зі мною багато колег не будуть згідні в моєму баченні перспектив Збірної України. Але навряд чи знайдеться хтось такий, хто скаже - ніяких змін і так тримати надалі.

Отже, живемо надією, що українського вболівальника чекають такі матчі, за які не буде потім соромно перед всім світом. Як кажуть наші сусіди білоруси - ми можемо, ми переможемо!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.07.2021, 13:31
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11964 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть