Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Підбиваючи підсумки - 1.0

2021-07-08 11:35 Почнемо здалеку. Перше, мені дуже не подобається перенос гри за Суперкубок України на кінець вересня, бо ...

Почнемо здалеку.

Перше, мені дуже не подобається перенос гри за Суперкубок України на кінець вересня, бо це вже буде не Суперкубок, а казна що. Матч за Суперкубок – це завжди свято початку сезону. А що нині? До 22 вересня команди зіграють вже 8 турів, збірна України вже зіграє дві гри і тільки тоді відбудеться матч відкриття сезону.

Абсурд! Ідіотство! Безглуздя! Просто маячня!

І це все з подачі хитрого домнула Мірчі, який до того ж просить збiрників вийти з відпустки раніше на 2…3 дня, тобто 12…13 липня., за 10 днів до початково призначеної гри. Та навіть якщо й збірники не зможуть прийняти участь в грі (Караваєв, Забарний, Бущан, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко) , то у нас же є ще гравці, які нині «блискуче» грають з Базелями та Люцернами…

Та й згадайте у нас це вже було!!! Було... Було!!!

Згадайте як майже дублюючий склад Динамо обіграв в матчі за Суперкубок той же Шахтар в 2007 році. Невже забули вже подвиг Рибки, Марковича, Гавранчича, Мандзюка, Федоріва, Дедечко, Михалика, Морозюка, Алієва, Олійника, Лисенко, Воронкова, Нінковича (останні два вийшли на заміну), які в суворій чоловічій грі, хоч і по пенальті, але все ж таки обіграли основний склад Шахтаря . Було… А нині лячно… Але в тій грі киян тренував Дем’яненко, а нині у нас коуч Луческу, якого тоді молоді динамівці залишили в дураках.

До того виходить, що керівництво Динамо сподівалось на те, що наша збірна вилетить з чемпіонату Європи після групового турніру (21 червня). Якщо ж це не так, то чому ж воно погодилось ще 3 червня на календар чемпіонату України 2021 году, в якому було передбачена гра на Суперкубок 22 липня. Здається тоді вони (мабуть, разом з виконкомом УАФ) не думали й не гадали, що збірна України вийде в чвертьфінал. Чи я не правий?

І друге. Знову про нашу збірну. Так як нині обливають брудом нашу команду, мені не могло наснитись навіть в самому жахливому сні. Кошмар на вулиці Вязів. Чесне слово. Але обливаючи брудом Шевченко з гравцями Шахтаря, а також особисто Зінченко з Малиновським, сором'язливо чомусь обходимо стороною наших “уславлених” любимців - динамівців. Мабуть тому, що вони наші.

Але ж згадайте, як наш Миколенко, виграючи майже всі єдиноборства (92%), втрачав раз за разом позицію, куди вривались всі ті кому не було ліньки. Згадайте як не міг навести ладу в центрі поля Сидорчук, даючи змогу забити тому ж Форсбергу і обрізуючись в грі з англійцями. Здавалось до Бущана питань немає, але не ж виручив Жора тоді, коли потрібно було виручати. Пам’ятаєте що говорив про гру воротарів Лобановський: задача воротаря не взяти мертвий м’яч, а не пропустити необов’язковий. Думаю, що після гри з Англією Бущана за 15 млн. євро ніхто не купить. Та й за менші гроші в топ-чемпіонати його ніхто не позове. Турція… Греція…

Забарний! Хлопець росте на очах. Але чомусь думаю, що нинішній рівень гри – це його потолок. Суть в тому, що він зовсім не вміє рухати м’яч (тобто віддавати точно пас на більше чим 30 метрів на своїй половині поля та на 10 метрів в штрафний майданчик). Дивіться, той же обпльований нами Матвієнко в грі з Англією рухав м’яча на 645 метрів, а наш Забарний – лише на 220 метрів. А в сучасному футболі рухати м’яч є однією з основних задач центрального захисника. А у нас, як бачите, це вміє робити один Матвієнко, який через свій невеликий зріст програє боротьбу головою в штрафному майданчику. І, розумієте, навчити рухати м’яч в віці Забарного дуже тяжко, та навіть не можливо. Бо цього потрібно вчити змалечку. А у нас тактиці гри дітей ніхто не вчить. Техніка, тактика закладається у головах гравців змалечку. А чого навчать хлопчаків колишні костоломи, які закінчили грати й стали дитячими тренерами?

Третє. Шевченко на 100…200 відсотків, та що там на 100500 % правий, кажучи, що головна біда нашої збірної – це наша першість. Гравці, які не звикли всю гру бути в грі, обов’язково (підкреслюю - обов’язково) допустять катастрофічну помилку в грі. Розконцентрування уваги хоч на мить в відповідальних матчах будь – коли, але призведе до голу. А наша першість з її валяночною інтенсивністю допускає виключання з гри не то, що на 3-4 секунд, а на три-чотири хвилини, як мінімум. А керівництво УАФ ще й виконує забаганки тренерів щодо зменшення так званих високих нагрузок наших бідних хлопців.

Тому я розумію намагання Шевченко залучати в збірну гравців з чемпіонатів, які грають в інтенсивний футбол. Бо тільки такі гравці зможуть грати і швидко, і технічно, і розумно. Інші в інтенсивних чемпіонах не виживуть. Але ж де знайти таких гравців? Їх раз – два, ну три – чотири, і все. Ось і виходить, що англійці можуть безболісно міняти половину команди, а Шевченко не може знайти заміну одному Зубкову. Це також наша дійсність. І, на жаль, наше майбутнє.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.07.2021, 11:35
Skyf
Статус:
Эксперт (9887 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть