Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Маркевич вважає, що у структурі Данілова займається свавіллям та заважає готуватися до Євро-2012

2010-08-13 22:39 Дати проведення матчів 8-го туру "Карпати" - "Волинь" і "Дніпро" - "Металург" (Донецьк) дирекція Прем’єр-ліги призначила ...

Дати проведення матчів 8-го туру "Карпати" - "Волинь" і "Дніпро" - "Металург" (Донецьк) дирекція Прем’єр-ліги призначила на 30 серпня - день, в який стартує черговий тренувальний збір національної команди України. Дане рішення викликало обурення у наставника синьо-жовтих Мирона Маркевича.

"Те, що відбувається, інакше як свавіллям не назвеш. Іншого слова не підберу. Виходить, хто що хоче - те й робить. Два роки поспіль, граючи в Кубку УЄФА, ми наполегливо просили перенести гри "Металіста" в чемпіонаті. Але нам ніхто цього не дозволяв! Якщо всі клуби в рівних умовах - значить, так тому і бути. Це стосується і "Карпат", і "Дніпра", - говорить коуч.

Він зазначив, що 30 серпня збірна України розпочне свій збір, і кожен день для команди має вкрай важливе значення.

"Перед зустріччю зі збірною Голландії національна команда зібралася лише на два дні, що в процесі якісної підготовки термін малий. Тепер же є можливість попрацювати з командою десять днів", - говорить Мирон Маркевич.

"Тим часом вся Європа грає через три дні - і нічого! А тут раптом якісь привілеї ... Не можу зрозуміти, як можна не враховувати інтереси збірної. Національна команда - це головне! 30 серпня в повному складі вона має зібратися в Києві - і все! Я тренер збірної, і для мене її інтереси в конкретному випадку - головне".

Тренер підкреслив, що національній команді належить провести два матчі - з Польщею та Чилі, і тренерам з футболістами необхідно в переддень ігор як можна частіше збиратися.

"Півтора роки, що залишилися до ЄВРО-2012, пролетять дуже швидко. Коли провели десятиденний збір у Харкові - було видно результат. А зараз часу в обріз. Навіть один день може вирішити багато чого", - резюмує наставник.

Джерело: http://gazeta.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.08.2010, 22:39
13.08.2010, 22:39
37204 0
fanat_kiev
Автор:
(fanat_kiev)
Статус:
Начинающий писатель (51 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть