Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Недогода бабиній дівці (С) або Страсті по Шевченку

2021-08-03 20:58 Український народ - мудрий народ, який створив безліч мудрих прислів'їв. Звичайно, якщо подивитися, кого 30 років ...

Український народ - мудрий народ, який створив безліч мудрих прислів'їв. Звичайно, якщо подивитися, кого 30 років обирає до влади, або на пересічного відвідувача сайту Шуріка, то можна засумніватися не тільки в мудрості, а й взагалі наявності мізків. Та то таке...

Повернемося до "недогоди".

Отже. Величезна кількість дописувачів сайту, а також два трубадури на ставці Суркіса (до речі, один за його словами дуже патріотичний, а другий - дуже навпаки).

Так от вони впродовж всіх 5 років перебування Шевченка на посаді головного тренера Збірної України вимагали його відставки.

І от, їх мрія збулася. Ура!!! Свято!!! Фейерверки!!! Як ні?!

Виявляється, Шевченко пішов неправильно. Втік. Залишив у срутну хвилину?

Не бачимо протирічь? Давайте розбиратися.

Отже. 1. Маємо провальний старт відбору ЧС-2022. Що робить порядний тренер у випадку провалу? Я зараз не про Хацкевіча. Правильно! Подає у відставку. Як би всі поставилися, якби Шева подав у відставку перед Євро? Думаю, свинство, було б найм'якшим словом. То ж Шевченко, знову ж таки, як порядна людина, зіграв зі Збірною на Євро. Що не так, пане Несенюк та його підгавкувачі?

  1. За думками певних "експертів" (ну як вони самі про себе думають", Шевченко провалив Євро. Ну такий собі провал - вихід в 1/4. Але мова не про те. Гаразд, хай буде провал. Що робить тренер, який провалює Євро? Правильно! Подає у відставку. Де невідповідність? Га, Несенюки та несенючки чи несесучки? Що Шевченко зробив неправильно?

  2. Несенюк щось там промямлив про заяву на чужій мові в Інстаграм. Так от. Достатньо мати інтелект трохи більше мавп'ячого, щоб знати, що у випадку завершення строку трудового договору, якщо немає письмової заяви найманого працівника щодо його продовження, підписаної і затвердженої роботодавцем, то трудовий договір втрачає чинність. Тобто, жодної заяви на звільнення Шевченко подавати не мав. Якщо було б бажання продовжити договір, тоді він мав подати заяву, а роботодавець (УАФ) її розглянути.

Шах і мат! Чи не так, лайкуни Несенюка? А, я ж забув, інтелект і лайкуни Несенюка, як власне і сам Несенюк, речі несумісні...

Я ще розумію тих, хто чекав 5 років відставки Шевченка і просто задоволений її здійсненням. А інші?

Недогода бабиній дівці...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.08.2021, 20:58
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть