Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Інгулець. Головне - не розслаблятись! Выбор редакции

2021-08-17 12:43 Найближчий матч завжди найважливіший. Якщо подивитись на турнірну таблицю після перших турів, то може скластись враження, ... Динамо Інгулець. Головне - не розслаблятись!

Найближчий матч завжди найважливіший. Якщо подивитись на турнірну таблицю після перших турів, то може скластись враження, що Інгульцю проти Динамо взагалі немає що ловити. Динамо знаходиться в комфортних умовах підготовки до ЛЧ. Може здатись, що до цього матчу не буде мотивації і настрою. Останнє місце.

Нуль очок. Різниця між класом команд куди більш суттєва, ніж різниця між Інтером і Динамо. Безумовно порівнювати ці матчі не варто. Товариська гра не може проходити під тактикою і задачами офіційного матчу. Те, що можна було дозволити в Мілані, неможна допускати в Києві. Втрата очок в чемпіонаті не припустима. Навпаки треба забивати і забивати більше. Бо у грі із Мінаєм Динамо відверто розслабилось у другому таймі. Може готувались до Інтеру. Але в чемпіонаті важливий кожен гол, бо чим більше забиваєш і менше пропускаєш, тим більше шансів при рівності очок бути вище.
Старт сезону в Інгульця дійсно угарний. Матчі із шахтою, Зорею, Десною і тепер Динамо. Цікаво простежити за еволюцією команди в цих іграх. Із шахтою розпочали в схемі 4-5-1. Вперед був висунутий Сітало, який як міг, так і чіплявся за м’яч. Добре відомо, що цей форвард вкрай неприємний. Любить штовхатись, малювати фоли, шукати помилки оборони. Так він двічи міг забивати. Та забив нігерієць Стефен, який вийшов на заміну. Забив у кінцівці матчу. Проти Зорі була така ж гра в 3 центрбеки. Ті ж 5 в лінію. Але схема змінилась на 3-5-2. Тепер попереду були вже 2 форварди. Зоря винесла Інгулець за рахунок вдалих дальніх ударів Кочергіна. А Інгулець знову свій голік у кінцівці забив. Проти Десни Інгулець зіграв сміливіше в 4-4-2. Десна по суті немала великих шансів. Все на стандартах. В принципі так і запіхнули з навісу в кінцівці. А потім втекли 2 в 1. Але Інгулець знову мав свої 2 хороші моменти. І один в кінцівці матчу, коли програвали 0:1.

Якою буде тактика на Динамо? Знову насичений захист у 3 центральних? І гра у 2 форварди, які будуть чіплятись за м’ячі? Безумовно Інгулець – команда досвідчених гравців. Більшість давно грає в Прем’єр Лізі. Особливо варто відзначити Коробенко, який пройшов збори із Динамо і зараз є стабільним гравцем основи. Він пройшов тактичну підготовку і добре знає специфіку побудови гри Динамо зсередини. В захисті є тунісець Бен Салем, який ще минулого сезону запам’ятався своєю брутальною грою. Попереду я все ж виділю нігерійця. Стефен – такий нападник, у якого є гольове чуття. Він вміє відкритись, зіграти нестандартно, виграти другий поверх. Міцний на ногах. З ним буде вкрай неприємно грати обороні. Як і з Сітало.

Безумовно результат матчу проти Інгульця повністю в головах гравців Динамо. Вгадати із складом важко. Бо зараз йде активна ротація. Тому склад може бути абсолютно не передбачливим. Тим більше, що попереду гра проти Десни. Від того, наскільки налаштованими вийдуть гравці, з якою самовіддачею зіграють. Як відповідально поставляться до суперника. Бо ж є розклад, є план на гру. Але на полі все може піти абсолютно не за планом. Тому хочу вірити, що максимальна зібраність, відповідальність і гарна реалізація.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.08.2021, 12:43
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть