Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Отримали... повну торбу!

2021-08-23 04:39 Матч “Динамо” - «Десна» викликав інтерес і ставив запитання, що потребували відповіді. Бо кілька попередніх зустрічей ...

Матч “Динамо” - «Десна» викликав інтерес і ставив запитання, що потребували відповіді. Бо кілька попередніх зустрічей динамівців з деснянцями були для киян усе ж не надто переможними. І що ж маємо?! Переконливу перемогу... За результатом... Та і за грою загалом теж. Отож і хотілося б придивитися, у чому ця перемога переконлива, а у чому переконлива не до кінця.

“Десна” суттєво оновилася, до того ж і у обороні. У матчах з рівними за класом суперниками це не так і важливо. У поєдинку з суперником вищого рангу це роль свою зіграло. У другій половині поєдинку саме помилки деснянської оборони і привели до двох динамівських голів. Хоча і до помилок захист суперника треба ще змусити, а самі помилки уміло використати.

Але ж і на початку матчу, коли була ще нульова рівновага, пресинг у виконанні “Десни” не був надміру потужним і злагодженим. Бо команда оновилася і, можливо, це далося взнаки. А саме пресинг суперника і протистояння йому було чи не найбільшим головним болем для динамівців у минулому сезоні, коли вирішення цієї проблеми знаходилося і відпрацьовувалося не заздалегідь, а, так би мовити, у процесі.

Отож... 4:0! І гостинні кияни, можна сказати, обдарували своїх до болю рідних суперників... цілою торбою голів.

Так, перевага динамівців була, але убивчою і відповідною результату її, мабуть, і не назвеш. Та і підступитися до воріт “Десни” гравцям “Динамо” не дуже і вдавалося.

Однак придивляючись до динамівської гри, особливо на початку матчу, коли треба було розмочити рахунок, можна було помітити і таке.. Динамівці грали більше на половині поля суперника і м'яч на одному з флангів у них довго не затримувався, а швиденько перебирався на фланг інший, щоб після невеликого інтервалу повернутися назад. Тобто спостерігалося те, що до Луческу у грі команди ми не бачили. А саме — постйна зміна напрямків і акцентів атаки. Отже, атакуємо — по всій ширині фронту! А де будемо атакувати у наступну мить - ну це вже ви, супернички вельмишановні, думайте самі...

Так, це цікаво, привабливо і ефективно. Але ж до голів приводить не зразу. А як був забитий перший гол? Удар Буяльського здалеку. Розрахований не на силу, а на виконання. Гол красивий, а головне, що — важливий!

А в умовах ущільненої оборони (а таке на початку поєдинків у “Динамо” в національному чемпіонаті майже завжди) це здійснити важко. Але ж були подібні удари і від Циганкова та Сидорчука. І ці удари були не результатом випадковості чи індивідуальних дій, а виникали внаслідок активної взаємодії окремих гравців. А це має значення.

А другий гол... Це була драма, якої і в театрі Франка не покажуть! Бідолашний арбітр метався по полю, терзаючись питанням — ставити пенальті чи ні... Це було схоже на сцену, де Отелло, рознервувавшись, душить Дездемону. Тобто він, Отелло (футбольний арбітр...), душить її (футбольну істину...) з усіх сил. А додушити усе ж — не вдалося! Отже, новий поворот сюжету... Драматичні театри до такого повороту ще не доросли, а у театрі футбольної драми — будь ласка, можете дивитись!

І ще. У другому таймі у складі “Динамо” з'явився форвард, що, на відміну від інших динамівців у цьому матчі, таки зважився ударити по воротах суперника, так би мовити, “з другого поверху”. Щоправда, ударив кудись не туди. Але коли захисники суперника не ловлять гав, то можуть і підсобити. Так і сталося.

Отож гра “Динамо” змінюється у нас на очах. І ми, прихильники команди, не можемо цього не помічати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.08.2021, 04:39
auto-volodimir-danik
Статус:
Наставник (1000 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 5

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть