Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Яка така перевтома у Раміреса? Чи дійсно Вітіньо - єдиний варіант підсилення флангу атаки? Выбор редакции

2021-08-28 16:03 Те, що відбувається в середині Динамо – таємниця. Чи все так гладко? В колективі завжди є ... Яка така перевтома у Раміреса? Чи дійсно Вітіньо - єдиний варіант підсилення флангу атаки?

Те, що відбувається в середині Динамо – таємниця. Чи все так гладко? В колективі завжди є різні емоційні прояви. Та мова сьогодні піде про інше. Динамо підписало Еріка Раміреса. Венесуелець зіграв свій перший матч проти Минаю. Зіграв доволі успішно. Гол і гольова. Потім достатньо якісно виглядав проти Інтера.

І тут неочікувано у нього перевтома. Він вже декілька матчів не потрапляє навіть у заявку. Чи вся справа у перевтомі? Може ще щось відбулось? А може перевтома не від тренувань, а від чогось іншого?
Ця вся неочікувана історія із орендою в ПАОК Сідклея. Все дуже динамічно розвивалось. Він то був весь час в основній обоймі. Чому ж гравця відправили в оренду? Чому Жерсона Родрігеса виставили на трансфер? Чи є події із перевтомою Еріка і виставлення на трансфер Сідклея і Родрігеса пов’язаними подіями? Чи це все через те, що Динамо таки готується підписати Вітіньо?
Ми всі знаємо, що вперше в оренду Жерсона відправили через проблему із дисципліною. Любить гравець нічні тусовки. Вигнали його і з Туреччини. За нічні походи? Кажуть за бійку. Та за бійки не виженуть. Бійки між гравцями на тренуваннях – норма. В амбітних командах таке стається регулярно. Ніхто не прибирає ніг. І слів не обирає. А от за нічну гульню, прихід на тренування в нетверезому стані, порушення режиму… Це все карається штрафами. Динамо наразі – команда з амбіціями. Всі максимально відпрацьовують на тренуваннях. В міжсезоння погуляти – одна справа. Під час сезону порушення режиму – злочин. Казали, що Луческу знайшов із люксембуржцем спільну мову. Та от прийшов Рамірес. Де Пена сімейний. Жерсона ж ніяка родина не візьме, бо і дружина у нього любить погуляти. От і з’явилась трійка Сідклей, Рамірес і Родрігес. Веселе життя. У всіх волосся в білий колір. Парні з грошима і на тачках. Родрігес вирішив почати знайомство із Києвом для Рамріеса саме з нічного життя. От всі і перевтомились. Один вже в ПАОКу. Інший поза заявкою. І чекає на трансфер. Весело чекає. Рамірес, будемо сподіватись, просто потрапив не в ту компанію. Але все те, що відбувається в середині Динамо – таємниця. Нам про це ніхто не розкаже. Та схоже все там так запущено, що навіть досвідчений тренер не витримав.

Стосовно Вітіньо. Добре відомо, що у Динамо багато флангових гравців. Для Луческу ця позиція в побудові атак є найважливішою при побудові атак. Ці гравці несуть найбільший креатив. Так вже сталась, що і далі мова іде про інвекторних гравців. Лівоногий гравець на правому крилі, а правоногий на лівому. І от так багато гравців але жоден не може задовільнити. Дійсно найбільш наближеним є Жерсон Родрігес. У хлопця є іскра, талант, фізика, харизма. Та от багато проблем із дисципліною і роботою на командні задачі. Всі інші кандидати, а тут Де Пена, Антюх, Сідклей, Караваєв, Вербіч… У кожного є багато моментів. Перші троє шульги. І от проблема у тому, що не можуть вони грати на правому фланзі. І перевчати важко. Можливо щось вийде у Антюха. Все ж він тільки прийшов. Бо ж тут основний принцип – зміщення в центр під робочу ногу і звільнення флангу для забігань флангового захисника. Караваєв – просто гравець, який може закрити всі позиції на обох флангах. Такий собі універсал, який дійсно потрібен в ротації. Вербіч – повна загадка. Дуже слабко виглядає на тренуваннях за чутками. Ніяк не відійде від травм. І по суті він у ротації але коли набере форму – загадка. Взагалі не відомо чи набере.

І от Вітіньо – правоногий гравець, який дійсно має робочу і ліву ногу. Хоча основна – права. Динамічний, швидкісний, вибуховий, непередбачливий із поставленим ударом з обох ніг з 22-25 ніг. Та гравець по суті став основним лише в цьому сезоні. Він грав і раніше. Та більше був гравцем ротації. Це гравець із хорошим потенціалом для зростання. Матеріал для тренера, який буде розвивати молодого бразильця. Як для ротації цей трансфер – дійсно цікаво. Але він не зможе закрити цю позицію одразу. Тому цей трансфер, якщо він дійсно відбудеться, це робота на майбутнє. Може це і на краще. А може я і помиляюсь і Вітіньо підсилить Динамо сходу. Однак тут важливо не потрапити під крило Жерсона. Та особисто мені, як вболівальнику, хотілося б бачити в Динамо гравців, які готові одразу підсилити командну гру в чемпіонаті і ЛЧ.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.08.2021, 16:03
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс 0 : 0   20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30
Хоффенхайм Боруссия М - : - 20 апреля 16:30
Кельн Дармштадт - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть