Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Бенфіка. Ми можемо їх переграти!? Выбор редакции

2021-09-13 21:08 Нарешті час ЛЧ настав. Динамо списали одразу після жеребкування. Та й зараз всі букмекерські компанії абсолютно ... Динамо Бенфіка. Ми можемо їх переграти!?

Нарешті час ЛЧ настав. Динамо списали одразу після жеребкування. Та й зараз всі букмекерські компанії абсолютно не вірять у можливості зачепитись за результат у цій групі. Але це все думки журналістів, експертів, вболівальників. Це все може позначитись і на гравцях обох команд. Бенфіку розслабити, а Динамо мотивувати.

Правда я от не думаю, що Луческу і Жорже Жезус дозволять собі таку легковажність із недооцінками і переоцінками. Досвідчені тренери, які багато чого бачили у футболі. Від тренерів це точно буде партія. Кожен гратиме на власних сильних гранях. І точно буде задача сильні грані суперника знешкодити, звести до мінімуму. ЛЧ – особливий емоційно турнір.
Динамо пройшло минулу ЛЧ і здобуло базис. Зараз це команда, яка вміє грати на результат, має власний малюнок гри, принципи, модель. Це група якісних гравців, які так просто не подарують жоден матч, навіть Баварії. Хоча на такому рівні все вирішують деталі. Тому матч домашній із Бенфікою – шанс зачепитись одразу за перемогу. Як би це важко не було. Але це шанс. При тому, що невідомо із поточною ситуацією, коли у нас можуть закрити вчергове трибуни для відвідувачів. Я думаю, що вже скоро. Треба виходити і здобувати результат. Зрозуміло, що легко не буде. Але і супернику також.

Сама Бенфіка може здатись дуже потужною командою за іменами. Для нас – вихованець клубу Роман Яремчук. Хоча вистачає у Бенфіки і більш титулованих гравців, таких як Отаменді, Вертонген, Грімальдо, Жао Маріо, Піцци, Рафа Сільва, Евертон, Таарабт, Харіс Сеферовіч… Багато гравців, які були кращими гравцями сезону, кращими бомбардирами. Та по суті майже немає таких гравців, якими завжди славиться португальський футбол. Я про зірок, які сходять. Можна відзначити лише центрбека Моратто і форварда Нуньєза. А так це просто надзвичайно досвідчена команда із гравцями, які пройшли Крим і Рим. Саме досвід і формує стиль гри португальської команди. Тут немає місця романтизму. Виключно прагматичний футбол на результат. Мастодонти.

І от саме через такі риси здобути результат буде вкрай важко. Немає глобального значення те, що Бенфіка грає у схеми 3-4-3 чи 3-5-2. Історія така, що це буде прагматичний футбол з боку обох команд. І хто свої шанси краще використає, той і виграє. Хоча, зрозуміло, що може бути і нічийний результат. Та й футбол команд я б назвав схожим у багатьох деталях. Так само багато контролю м’яча, позиційного футболу навколо штрафного майданчику. І потім прориви флангами, створення вільних зон. Результативні атаки здебільшого – результат швидкісних переходів в декілька дотиків з оборони в атаку, коли у суперника багато вільних зон. Максимально вертикальний футбол.

Шахова партія, коли обидві команди будуть намагатись взяти оборону суперника швидкісними проривами. При цьому максимально закрити зону для таких же атак суперника. У Бенфіки Вертонген і Отаменді – захисники, які ніколи не відзначались швидкісними характеристиками. Тому беруть позиційною роботою. Це і буде перевірка на зрілість. Я думаю, що буде важко. Але шанси є.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.09.2021, 21:08
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть