Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Заручники обставин?

2021-09-19 12:47 Дуже стислий пост. Виключно власне бачення що до ситуації з Малиновським. Пропоную оцінювати ситуацію за наступними ...

Дуже стислий пост. Виключно власне бачення що до ситуації з Малиновським. Пропоную оцінювати ситуацію за наступними критеріями. 1. Чи відповідає гра Малиновського в Збірній, поставленим перед командою завданням? 2. Чи приносить гра Малиновського результат? Тобто який коефіцієнт резулттативних дій за гру демонструє гравець?

Хоча б по відношенню до себе, колишнього? Нажаль не знайшов цифр, тому далі викладатиму власне субьєктивне бачення. 3. Чи маємо ми докази або прояви нестримної волі гравця грати в старті, підкріплені його діями? Лишився до кінця збору і ігр? Виступив ініціятором оголосивши першим власну позмцію незгоди або протесту прессі чи в ЗМІ? Звичайно, є певний вплив імен на суддів, або на супротивника, але остання гра Роналду і Мессі мене не переконують в цьому. Підсумую власну думку: 1. Малиновський зараз не нагадує себе-колишнього. Кількість втрат, неточних передач, невдалих перехоплень і позиційних помилок зашкалює візуально, при перегляді мною матчів із Португалією, Сєрбією, Литвою під час відбору на Євро 2020 і матчів із Фінами і Казахами. Справжній майстер при будь-якому тренері завжди відрізняється якістю ТТД. А якість ТТД Малиновського спала! Гравець, також, має спад в якості гри за свою теперішню команду: "Руслан Малиновский попал в стартовый состав команды Гасперини и провел на поле час игрового времени. За это время он разогнал несколько неплохих атак и заработал на себе 4 фола, но в плане креатива выглядел слабо. https://football24.ua/ru/italija_tag50822/". Давайте згадаємо, як Руслан виглядав на піку своєї готовності в минулому відборі на чемпіонат Європи? Він просио феєрив разом з Ярмоленком і Зінченком. І якщо зараз спад у Зінченка і Малиновського, то це видно і сильно позначається на грі команди у конструктивному плані. Навіть не набравший форму і рідко граючий за Вест Хем Ярмоленко, за рахунок якісних дій в розіграші і підіграванні партнерам, виглядає в плані крнструктиву на порядок краще! І що, скажіть пліз, залишається ГТ робити? Лишати команду залежною від перебуваючих на спаді Малиновськоно і Зінченка? Навіть психологічно-мотиваційна компонента Малиновського (в розрізі прохання поїхати до закінчення зборів з табору Збірної) залишає багато питань. Петраков мусить виходити з того, що грати мають найбільш мотивовані, підготовлені і сильніші. Петраков не має часу на розмови і переконання. Петраков, як і ми, заручник. Тільки от ми - заручники імен , емоцій, а Петраков - заручник результату. Ми всі - заручнмки обставин. Тому давайте заспокоїмось і зачекаємо, як той Конфуцій, допоки повз нас хтось не пропливе. Іншим чином вплинути на обставини ми неспроможні, та і не маємо права.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.09.2021, 12:47
19.09.2021, 12:47
375558 2 vvz, ASSA-D56
Egoshua69
Автор:
(Egoshua69)
Статус:
Эксперт (7131 комментарий)
Подписчиков:
23
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 1 : 0   23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть