Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Непотрібний кубок

2021-09-21 09:52 Друзі, скажіть, будь ласка: кому нині потрібен Суперкубок України, який завтра розіграють Динамо з Шахтарем? Кубок, ...

Друзі, скажіть, будь ласка: кому нині потрібен Суперкубок України, який завтра розіграють Динамо з Шахтарем? Кубок, що не дає жодній команді якихось дивідендів.

Я ще літом, в липні здається, коли Луческу, посилюючись на втому від тренувань в Альпах, попросив перенести матч, писав про непотрібність цієї гри в кінці вересня.

Погодившись з ним, УАФ вбило саму ідею Суперкубку. Бо Суперкубок – це пролог, це зав’язка до чемпіонату, бо цей матч для всіх нормально - функціонуючих федерацій є ефектним початком першості, таким як, наприклад, свято відкриття олімпіад.

І ми чекали цей день, на цей матч, надіючись, що він стане передмовою, яскравою увертюрою до першості нашої УПЛ.

Але цей матч не склався.

А тепер він - навіщо? Навіщо після 63 матчів першості, в яких ми бачили і цікаві матчі (мало), і нудні (більшість), і скандали, і гру збірної, і те, що не є таким. Бо вже, як звикли, ми бачимо не футбол, а трясовину, болото та візитівку нашого УАФ: маріупольське дербі Шахтар – Маріуполь в селі Ковалівка на Київщині під пильним поглядом тренера збірної України, що надіється сіканів, коноплів та кошкошів з плаксами зробити дорослими чемпіонами світу.

Кому нині ця гра потрібена? Може лише упоротим фанатам на зразок тих, хто били сім’ю з дітьми, тим, в мізках яких лише одна звивина та й та пряма, для яких одне нормальне слово є лише зв’язком між п’ятьма - шістьма нецензурними (послухайте Та То Таке, як вони спілкувались СМС-ами з А. Сеньківив).

Тож нині - це просто рядова гра. Звичайна гра, що нікому, нічого не дає. Тільки, мабуть, головного болю тренерам: як зіграти, який склад виставити та як зберегтись від травм, що можуть бути в цій грі заклятих суперників напередодні гри з Баварією (Інтером) та справжнього матчу цих команд. Та, мабуть, Луческу, який може добавмти ще один трофей в свою скарбничку, бо він так любить їх рахувати.

Мені здається тільки іспанці змагаються за Суперкубок пізно, аж в січні. Але вони його проводять як турнір чотирьох команд, та хотіли грати за межами Іспанії. Один такий турнір встигли провести здається в Саудівській Аравії, в Джидді, а далі втрутився Ковід.

Звичайно буду дивитись гру. А пікантності додає те, що на цю гру арбітром призначено А. Коваленко, що був арбітром ВАР на недавній грі Динамо з Олександрією і який пару років тому за розбитий ніс ковалівця Максименко призначив пенальті в ворота Колоса та довго не міг вирішити чи нагороджувати жовтою карткою Бєсєдіна, чи давати нове пенальті в ворота Колоса. Мені цікаво, чи є це призначення заохоченням Коваленко за гру з олександрійцями, чи, навпаки, його призначили, щоб він виправився за ту гру.

Мабуть це і все, що мене буде цікавити в цій грі. Бо на гру, на азартну гру не надіюсь. Хоч дуже хочу помились…

Дуже...

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.09.2021, 09:52
Skyf
Статус:
Эксперт (9853 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 158

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть