Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо. Період закладання нового фундаменту. Выбор редакции

2021-10-17 14:57 Про стан будь-якого проекту можуть говорити дуже багато факторів. Є періоди активності, періоди марнотратства, періоди розуму ... Динамо. Період закладання нового фундаменту.

Про стан будь-якого проекту можуть говорити дуже багато факторів. Є періоди активності, періоди марнотратства, періоди розуму або періоди занепаду. В якому періоді зараз перебуває Динамо Київ? Цікаве питання. Марнотратство точно позаду. Період занепаду також подоланий. Іде етап зростання. Із помилками, із слабкою роботою деяких менеджерів.

Проте приходять нові спонсори, які точно роблять клуб фінансово стійкішим. Затишшя у попередніх трансферних періодах нарешті призвело до двох трансферів за гроші. Безумовно хотілося б більших витрат і сильніших трансферів. Та й поки жоден з підписаних гравців так і не став основним в обоймі. Вітіньо набирає оберти. Поступово награється. Воно і не дивно. Все ж за хлопця заплатили 6 млн. Та на мою суб’єктивну думку клуб готує базу для нових, більш дорогих трансферів.
У чому це проявляється? Як це зрозуміти? Тут багато складових. Вперше за достатньо великий проміжок часу власники Динамо вирішили вкладатись в розвиток інфраструктури. Тут і оновлення полів на 2-х стадіонах, модні крісла, які нам нещодавно показали, 2 поля на базі і 1 поле у дитячій школі на Сирці. 5 полів – більше 5 млн євро. Бо це найкращі газони із існуючих на сьогодні технологій. Плюс новий автобус. Тут так само зроблений якісний маркетинговий хід по залученню нового бренду для України. Автобус позитивно вражає. Але головна інвестиція, головна підготовка до сильних трансферів, - перепідписання контрактів із усіма гравцями основного складу. Таким чином підіймається середня заробітна плата основи. І чим вища ця планка, тим легше запрошувати вартісних гравців.
Найцікавіша новина, а про неї вже казали раніше, точніше анонсували, - будівництво на базі нового, сучасного центру тренажерно-відновлювального. Будівництво іде одразу поряд із футбольним полем, що дасть змогу гравцям готувати і силу, і тактику в компактній зоні. Будівництво достатньо великого центру, придбання туди сучасного обладнання – шикарна інвестиція у розвиток всіх гравців, всіх команд, які тренуються на цій базі.

На мою суб’єктивну думку Динамо поступово зростає. Іде період закладання бази, фундаменту, системності. Нарощення м’язів за рахунок дорогих трансферів – наступна фаза. І вона точно розпочнеться. Бо є позиції, які просідають. Є позиції, які виглядають сильнішими за інші. Тому є позитивний настрій. Але на сьогоднішньому етапі не варто очікувати від цього складу прориву. Недостатньо сил, недостатньо потужності для рівня ЛЧ. Хочеться більше, завжди хочеться більше. Та якщо різко стрибнути, то можна впасти.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.10.2021, 14:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть