Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Народжені плазувати літати не зможуть!

2021-10-21 16:09 Раніше я дуже тяжко переживав невдачі улюбленого ДК! І в ЧУ,і в Єврокубках. Але з віком ...

Раніше я дуже тяжко переживав невдачі улюбленого ДК! І в ЧУ,і в Єврокубках. Але з віком та набуття життєвого досвіду , розуму, навчився тверезо дивитися на життя та на футбол у виконанні улюбленого клубу ДК. У Європі футбол на пострадянському просторі займає рівень нижче середнього. В деякій мірі український футбол завжди був вищий за російський та футбол інших республік.

Але після гучних успіхів ДК у Європі до 2000 року настала криза і у футболі,зокрема в українському футболі. У футбол у Світі почали вкладатися не великі,а величезні гроші! В народі казали,-маєш гроші,-маєш команду! Якщо в ЧУ в нас ДК і ШД ще якось можуть конкурувати між собою,то з іншими клубами Європи нам вже давно нічого не світить.Наші команди,ДК і ШД, не можуть бути конкурентно здатними навіть з євро середняками.Тобто з командами Ліхтенштейну,Люксембургу,Ісландією,Фарерами,Мальтою і їм подібними ми ще якось можемо тягатися.а от із середняками з Швейцарії,Австрії,Норвегії,Фінляндії і подібними до них у нас виникають великі проблеми. Велика вина в цьому і керівників нашого футболу ,і самих гравців наших клубів,яких все влаштовує...Дуже показово сказав гравець юнацького складу ДК після гри в Барселоні про зарубіжних гравців: "— Они очень быстро принимают решения на поле. Ты не успеваешь выдвинуться на игрока, как тебя уже отрезают. Футболисты «Барселоны» очень быстро работают с мячом и имеют хорошее мышление — это и отличает топ-команды от чемпионата Украины." І це стосується не тільки Барси!

Чи можливо нашим командам досягти рівня кращих клубів Європи? НІ і ЩЕ РАЗ НІ!!! Народжені плазувати не можуть літати! Якщо б помріяти і уявити собі,що Суркіси та ахметов витрачатимуть на клуби не менше 1млрд євро,-то так,-ми б могли конкурувати з кращими клубами Європи і перемагати їх у всіх Єврокубках. Накупили би 10-15 супер гравців вартістю від 50 млн.євро та більше і вони б давали кілька років потрібний результат. Для прикладу:- бразильці ШД переважають всіх у ЧУ,а бразильці Реалу переважають всіх у Світі! Є різниця???? Тому нам нічого не світить в Єврокубках.Скажете,-а як же Шериф??? Власники вклали багато грошей у команду,в ній практично немає своїх молдаван + велика недооцінка їх суперниками по групі ЛЧ. Таке буває у футболі.А далі все встане на свої місця і отой Шериф просто здується... Нашим двом клубам місце хіба що в ЛЄ і то лише в групових стадіях. Тому раджу вболівальникам не посипати голови попілом,ходити на рибалку,бавитися з внуками,бо на всіх рівнях роблять все,щоб ми не змогли дивится матчі улюблених команд не тільки в ЧУ,а й у Єврокубках...Напевно,ми того варті???

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.10.2021, 16:09
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3255 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть