Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Дніпро 1. Нам необіхдна реабілітація. Выбор редакции

2021-10-23 21:39 Чи зле Динамо не себе? Важко давати оцінку. Є враження, що сам вихід на Камп Ноу ... Динамо Дніпро 1. Нам необіхдна реабілітація.

Чи зле Динамо не себе? Важко давати оцінку. Є враження, що сам вихід на Камп Ноу для багатьох гравців – вже досягнення. Особисто я не побачив спортивної злості. При тому, що Динамо може грати жорстко. Але грає із величезною повагою до своїх суперників. В чемпіонаті цього не спостерігається. В ЛЧ ми бачимо намагання зіграти строго тактично.

І не сказати, що це не виходить. Так є обрізки і помилки. Але тактично команда грає якісно. Виходить більшість моментів. Та критично не вистачає в атаці гравців, які вміють зіграти жорстко, настрино і на високій швидкості протягнути м’яч. Ця якість була у Родрігеса. Тому і вихід у минулорічному виїзному матчі в Барселоні був успішним саме завдяки наявності такого гравця. Нестандартного, жорсткого, брутального. Циганков – інтелігент. Де Пена так само. Супряга грає у свій футбол. Здоровий хлопець настільки втратив психологічно впевненість, що не може ні боротись, ні вигризати, ні втікати. Вийшов Вітіньо і загострив. Гармаш нав’язав боротьбу. Рамірес грав би довше і було б більше толку. Тренерський штаб помилився із стартовим складом, із стратегією на матч.
Хочеться вірити, що Динамо дійсно зле на себе. Зараз кожний матч у нашому чемпіонаті на вагу золота. Зрозуміло, що різниця в класі між двома першими командами і іншими величезна. Та от фізична готовність і психологічне налаштування мають величезне значення. Очікувати розслабленості чи страху від Дніпро 1 не варто. Це Динамо із Барселоною психологічно вийшло із таким страхом, що ноги боялись бігти вперед. Це і стало найбільшим розчаруванням гри. Та от у матчі чемпіонату необхідна реабілітація. Інший рівень і інші задачі.

Безумовно команда із Дніпра буде злою, вмотивованою і налаштованою. Вони теж бачили слабке психологічно Динамо. Таку слабкість не можна показувати. Дніпро 1 – команда збалансована. Вони точно не будуть грати першим номером. У багатьох матчах чемпіонату вони грають на контратаках, на швидкісних переходах від оборони в атаку. І не так важливо те, що вони грають 4-5-1. Для багатьох саме цей 1 на вістрі і є головною загрозою. Основна суть гри будується через стовпа. Довбик – потужний нападник, який вміє зачепитись за м’яч. У нього є швидкість, поставлений удар з лівої і вміння балансувати на лінії. Достатньо швидкісні фланги за рахунок як захисників, так і півзахисників. Гуцуляк і Назаренко для нашого чемпіонату – доволі якісні гравці. Так само і центр півзахисту, де ударна трійка – Ігнатенко, Джурасек і Піхальонок. Хоча і важкий півзахист, без швидкісних гравців, але всі мають пас і удар. Додатковою опцією фахівці називають румунського воротаря Чочару, відмічаючи його якісний дальній і середній перший пас.

Які проблеми Дніпра? Безумовно – втрата Дубінчака і Кравченка. Обидва є рушійним механізмом в побудовах цієї команди. Їх втрата змусить тренера шукати альтернативи у вигляді Лучкевича і Адамюка. Гравців зовсім іншого рівня якості. Але для оборонної моделі Адамюк можливо буде кращим за Кравченка. По суті ж позиції Дубінчака і Довбика є найкритичнішими у Дніпра 1 через повну відсутність будь-якої альтернативи цим гравцям. Як я вже писав вище, що центр півзахисту є доволі повільним. І тому регулярно провалюється, через що стабільно Дніпро 1 дограє матчі у меншості.

Матч цей може стати стратегічним, бо ми можемо відірватись сильніше від тих, хто переслідує команди у зоні ЛЧ. Від 3-го місця можна створити заділ у 8 очок. Та й підтримати розрив комфортний від шахти. Все ж хто б що не казав, а через декілька турів вже буде досягнута середина чемпіонату. Хочеться вірити в те, що мотивація і злість на себе Динамо дасть правильний настрій на гру. А з ним і гарний результат.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.10.2021, 21:39
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Украины Металлист 1925 Оболонь 1 : 1 Закончился
Шахтер Заря 2 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть