Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Барселона. Не словом, а ділом. Без пафосу. Выбор редакции

2021-11-01 21:12 Дійсно дуже легко сказати, що так Барселону ми просто зобов’язані обігравати. Всі ж козирі в руках. ... Динамо Барселона. Не словом, а ділом. Без пафосу.

Дійсно дуже легко сказати, що так Барселону ми просто зобов’язані обігравати. Всі ж козирі в руках. Чорна полоса у суперника. Абсолютно невиразна гра. Процес зміни тренера. Гравці точно знають, що Серхі Бархуан не буде тренером надовго. Яка там атмосфера в середині колективу? Різна. Впевнений, що різна.

Куман робив ставку на нідерландців. Він виставив Луіса Суареса із метою підписати Депая. Не вийшло з першого разу. Але у підсумку вийшло. Безумовно були часи, коли у Барсі було багато голандців. І от зараз невідомо яку ставку зробить наступний тренер. Та це їх внутрішні психологічні моменти. Барса – велика футбольна історія. Ця команда завжди залишається великою.
Рік тому вже була історія, що було багато травмованих. По суті на той момент проти нас з основних гравців зіграли Педрі, тер Штеген і Дест. Всі інші – були резервісти. Більшість із них зараз вже або продані, або в орендах. По суті тоді проти Динамо вийшла експериментальна команда. І який рахунок на табло? Динамо програло 0:4. Це все, що треба знати про можливості резервних гравців цієї команди. Бо треба зрозуміти інше, а хто із діючих гравців Динамо міг би бути основним чи резервним у Барселоні? Хтось міг би, безумовно. Завтра 90% того стартового складу, який грав у тому матчі за Динамо, знову зіграють. Не всі у старті. Але зіграють. Тому це буде ще одним виміром прогресу Динамо. Чи регресу Барселони. Тут все пов’язано.

Я можу розповісти про травми Піке і Аггуеро. Люди вже у такому віці. Велика кар’єра позаду. А останні сезони – регулярні травми. У Куна, як з’ясувалось, є великі проблеми із серцем. Тахікардія – не іграшки. Саме тому в Сіті його берегли. Я б взагалі не ризикував. Це ж не пограти в м’ячик у дворі. Фаті, Педрі. Молодці гравці починають грати і їх заганяють. Так загнали свого часу Циганкова і Дембеле. І ми ж знаємо про їх системні проблеми. Так зараз заганяють Забарного. Молодь повинна все ж поступово нарощувати дорослі навантаження.

Безумовно Барселона привезе у Київ найоптимальніший склад. Можливо гравці, які в процесі відновлення, я про де Йонга чи Фаті, не вийдуть у старті. Будуть резервом на підсилення. Для Барси ЛЧ у поточних реаліях є стратегічно важливим турніром. Зачепитись необхідно за 2 місце. Тому розраховувати на поблажливість чи розслабленість не варто. Є мотивація реабілітуватись за невдалі виступи у чемпіонаті проти доволі такі зручного суперника. Динамо ж не грає жорстко. Дисципліновано – да. Тому технічного і індивідуального рівня таких гравців як Депай, Коутіньо, Дест повинно вистачити для забезпечення потрібного результату.

А що Динамо? Так, ми знову почуємо про амбіції, про те, що зроблять все аби досягнути позитивного результату. І, як не дивно, нічия також сприймається позитивно. Зрозуміло, що нічия – не поразка. Чи буде Динамо грати у красивий, атакуючий футбол? Може. Але точно не буде. Ми побачимо команду, яка знову буде глибоко стояти в обороні і намагатись виграти за рахунок контргри. Чи буде це знову трусливий футбол із опущеними головами після гри? Гра ж у Команди останні пару тижнів не клеїться. Чи то пропала фізична форма. Чи то вже є втома. Чи просто є якісь психологічні фактори. Можливо дуже високий рівень заряду у всіх на результат. Такий високий, що це вкрай негативно впливає на гру. Відповідальність за результат зависока. Не всі можуть подолати такий тиск. Ноги наливаються, голова не вірить. Перегорають.

Хочеться вірити, що завтра все складеться. Що ми не пропустимо. І що у нас залетять всі голи. Хоча нам же не треба всі. Нам треба забити на 1 гол більше суперників. Це та просто на словах і так важко на ділі.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.11.2021, 21:12
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть