Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зелені зрадники остаточно пробили дно...

2021-11-11 02:41 Сталось те, чого я найбільше боявся. Україна попросила сепарів із ОРДЛО про постачання вугілля. Боже мій, ...

Сталось те, чого я найбільше боявся. Україна попросила сепарів із ОРДЛО про постачання вугілля. Боже мій, який сором. Тепер "кармільци" Украіни, сепари і пропагандони російські будуть радіти і розповідати що Україна замерзла б без їхнього вугілля... Я відчуваю себе приниженним. І не тільки я, але і кожен нормальний Українець, який має гідність та повагу до себе.

І я впевнений що ті 73 % які проголосували за "новиє ліца" і превили до влади Зеленського, підписавши смертний вирок Україні, зараз добре себе почувають. Як ви спите, нормально? Вам не соромно??

Зеленський, ти перейшов межу і принизив Україну в очах суспільства. Після цього ти просто не маєш морального права далі залишатися на посаді президента України! Але чекати що він подасть у відставку, марна трата часу, бо нажаль совість з ним не народилася! У нас попереду ще 2.5 роки знущання над Українським народом. І апогеєм роботи Зеленського буде повне знищення України як держави, він віддасть її психічно хворому кремлівському пігмею. Ось чому я напочатку блогу написав "сталося те, чого я найбільше боявся"

Не подумайте що я нагнітаю, або вигадую якісь дурниці. Просто я уважно аналізую те що зараз відбувається в країні і в світі і все стає зрозуміло

Бажаю Зеленському опинитися за ґратами і щоб йому плювали в морду так, як він плює в обличчя кожному Українцю...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2021, 02:41
auto-yevgeniy-
Автор:
Статус:
Эксперт (7808 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 1 : 1   24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть