Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Баварія. Голодні ігри. Выбор редакции

2021-11-22 22:05 Коли шанси майже відсутні і в тебе ніхто не вірить, саме тоді є можливість здивувати всіх. ... Динамо Баварія. Голодні ігри.

Коли шанси майже відсутні і в тебе ніхто не вірить, саме тоді є можливість здивувати всіх. Якими б мізерними не здавались шанси Динамо на позитивний результат у матчі із Баварією, тим більш емоційною буде перемога. І навіть нічия буде сприйнята із великим позитивом. Такі вже розклади перед матчем, що навіть на нічию шанси Динамо розцінюються як фантастичні.

Розклади вкрай негативні. Правда Баварія їде в Київ далеко не в оптимальному складі, не в оптимальній формі і в доволі засмученому настрої. Злішими будуть?
Безумовно у цьому матчі багато складових. У Баварії є декілька важливих складових. Чи потрібна команді реабілітація за матч в чемпіонату? Безумовно. Але чи є Динамо подразником для мюнхенців? Ні. Чи є результат в цьому матчі критично важливим? Ні. Бо Баварія вже забезпечила собі 1/8 ЛЧ. Основне навантаження наступні декілька тижнів ляже на обмежену кількість гравців. Особливо це стосується групи атаки. По суті альтернатива Левандовські може бути лише в молодіжному складі. Та фізика у гравців така, що вони звикли грати у щільному графіку. Тому приїхала основна обойма, яка розбавлена декількома резервними гравцями. Втрата по суті 4-5 гравців основної обойми не стане критичною в короткотривалому періоді. Єдиною вагомою втратою, на мою суб’єктивну дмку, – Джошуа Кімміх. Найважливіший гравець у структурних побудовах команди. І тут історія не із хворобою, а саме із внутрішньою дисципліною. Джошуа відсторонений від команди через технічні проблеми. Але сам матч може стати для Нагельсмана зручним полігоном для подальшого опробування схеми, на яку поступово переходить цей клуб, на 3-4-2-1. Вкрай атакуюча схема, яка призводить до таких неприємностей, як це сталось у матчі із Аугбургом. Бо саме через оголений фланг Павара пройшли дві передачі, які реалізувались у 2 пропущені голи.

Динамо ж підходить до мату із позитивним настроєм. Є величезна мотивація розмочити ворота суперників у цій ЛЧ. І здобути вдома результат, який дасть можливість їхати на матч із Бенфікою із шансами на євровесну. Основна обойма по суті не змінилась. Навпаки, трохи обкатався Вітіньо, який поступово починає забивати. Правда поки у структурі гри він ще не настільки помітний. Чи є у Динамо внутрішня злість на суперника? Чи це знову буде гра із величезною повагою до бренду, імені суперника? В цій ЛЧ Динамо критично не вистачає спортивної злості. Джентльменський футбол на рівні ЛЧ – неприпустима розкіш. Так, зрозумілі обставини, що рівень основної обойми Динамо поступається обоймі Баварії. По суті на кожній позиції у суперника грає гравець більш високої індивідуальної якості. Тому шансі у спортивній злості, у голоді, у бажанні довести свої амбіції.

Що показала перша гра? Баварія карає за будь-яку помилку, будь-яку обрізку. Баварія вкрай небезпечна на стандартах. І судді завжди на боці сильнішого, більш авторитетного суперника. Чи були у Динамо шанси? Були. Але вигаданий пенальті, обрізки на власній половині поля при виході з оборони в атаку стали вирішальними. Баварія – найсильніший суперник у групі. Та навіть із такою командою можна грати і здобувати результат. Якими б низькими не були передматчеві шанси.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.11.2021, 22:05
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть