Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Слони Ганнібала...

2021-11-27 18:26 Атаки динамівців в другому таймі гри з Баварією в минулому опусі я порівняв з кіннотою Будьонного, ...

Атаки динамівців в другому таймі гри з Баварією в минулому опусі я порівняв з кіннотою Будьонного, за що огріб по саме «не можу», по самі гланди.

Сьогодні ж в грі з ніяким Минаєм динамівці нагадали мені слонів Ганнібала: бойових, войовничих, але повільних, немов черепахи. Це було видно ще в першому таймі, коли змогли забити лише з пенальті, а в другому таймі все кричало і ревло, нагадуючи в мляво - кволих слонів Ганнібала, як за швидкістю бігу, так і за швидкістю мислення.

Якщо мислення, звичайно, було?

Гра Динамо в другому таймі, особливо в її першій половині, ганьба. Жахлива і без яких небуть виправдань. Немає права Динамо так грати. НЕМАЄ.

І слава богу, що київський арбітр з хмельницькою пропискою на пару з арбітром ВАР Коваленко, знайшли як не призначати пенальті в ворота Динамо (Кенджора, на мою думку, все –таки збивав Ахмедзаде, але слава богу, що за мить до цього зіграв рукою Матіч). Бо, чесне слово, не вірю, що таке Динамо могло б забити після цього переможний другий гол.

Може я не правий, може я лише щось вигадую, але мені здається, що Луческу втрачає контроль за Динамо, а Динамо не робить ніяких висновків для вирішення проблем, в першу чергу психологічних, що поступово навалюються на них. Динамо виходить на поле, щоб вигравати не напружуючись. І як тільки динамівці отримують опір, то дуже часто губляться, не знаючи що робити. Згадайте хоча б дві гри з Маріуполем, гру з Ворсклою, перемогу на 97 хвилині з вигаданого пенальті над олександрійцями. Та й суперперемога над динамівським Чорноморцем не настроювала киян на боротьбу.

Мені здається, що гравці втратили жагу до боротьби, знизили вимоги до себе. Де дівся блискучий Вербич, куди зник де Пена, що з Буяльським, з Миколенко, Шепелєвим, чому не прогресує Тимчик і т.д. по списку? Це непрофесійно, це, навіть, не по-пацанськи. І будь Минай (Минай, друзі!!!!) хоч трохи сильнішим, то біди не минували б.

Коли ж це все закінчиться? Коли? Таке Динамо, Динамо, що не поважає гру, не поважає нас, не заслуговує на те, щоб за нього вболівати.

Звичайно буду вболівати, звичайно буду рвати серце за Динамо. Але таке Динамо не бажає, щоб ми за нього вболівали... Ми йому не потрібні...

Все...

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.11.2021, 18:26
Skyf
Статус:
Эксперт (9887 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть