Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хай вата палає яскравіше. Першому україномовному номеру журналу "Футбол" присвячується

2022-01-18 01:29 Розділ 1.ПЕРЕДМОВА Получил несколько «упрёков» (немного) в комментах ,что, дескать, прошлый пост (https://dynamo.kiev.ua/blog/382833-vata-golovnogo-mozga-poslednemu-russkoyazyichnomu-nomeru-zhurnala-futbol-posvyaschaetsya. ) в блоге ...


                                                       Розділ 1.ПЕРЕДМОВА

Получил несколько «упрёков» (немного) в комментах ,что, дескать, прошлый пост (https://dynamo.kiev.ua/blog/382833-vata-golovnogo-mozga-poslednemu-russkoyazyichnomu-nomeru-zhurnala-futbol-posvyaschaetsya. ) в блоге написан на русском и это диссонирует с гражданской позицией отражённой там же.

Кроме того «виновник торжества» )) также подчеркнул этот факт у себя в Telegram. Отчего им и другими был сделан ошибочный вывод, будто я украинским языком не владею)) Ну или владею плохо. Спешу заверить: это не так. Украинским владею свободно, люблю его , а также люблю и ценю культуру своего народа и знаю историю Украины. Потому далее пост напишу на украинском. Одно замечание: тут опять будет «многА букАв», посвящённых ущербному вато-Франкову, потому тем кто терпения или времени не имеет, советую сразу прервать чтение. Ну а кому стало интересно: добро пожаловать!

Політрук-головред відреагував на мій пост в блозі на цьому сайті : https://dynamo.kiev.ua/blog/382833-vata-golovnogo-mozga-poslednemu-russkoyazyichnomu-nomeru-zhurnala-futbol-posvyaschaetsya. Притому зробив це аж два рази. Спочатку з’явилося його ко-ко-ко в Telegram ( я не читаю Франкова- там друг звернув увагу) А потім добру частину редакційної статті в своїй специфічній емоційній манері (я уявив його спітнілу червону мармизу, в момент коли він отой потік свідомості, що виходить під рубрикою «Рєдакционка» стукав на клаві десь сидячи у метро і не міг не посміхнутися) він, типу «відповідав» мені, запрошуючи всіх бажаючих в свій Telegram ознайомитися із тим як його «макнули». Приводжу всю його писанину з Telegram тут.

                                                          Отже :

                                                         Розділ 2
                              ВАТНИЙ ПОЛІТРУК «НАНОСИТЬ УДАР  У ВІДПОВІДЬ» ))

«А теперь - Горбатый! Я сказал - Горбатый! Тот, что когда-то звался Аратой Красивым и потерпел крах по всей своей непонятной жизни… Впрочем, наверное, этот текст писал большой поклонник революции 1917 года с ее землю крестьянам. Арата оценил бы. Ну, спасибо, родной, порадовал! Воистину удивительно, насколько характерный персонаж: 1) в ненависти ко всему русскАму он рОЗписывается на кАрявом, но всё же явственно русскАм языке; боюсь, иначе его просто никто не понял бы; украинский для неадекватников слишком сложный язык; 2) конечно же, анонимно (пишу під справжнім іменем, мабуть потрібно весь пакет документів від свідоцтва про народження до податкової декларації було надати, тоді б Франков задовольнився))0 и, конечно же, с кучей фактических ошибок (какой Курченко, дурачок - ты в 2014-м, что ли, навсегда застрял?); 3) и, конечно же, с понтом чувак два десятка лет и уж точно с 2013-го внимательнейшим образом вычитывает "Футбол", в особенности, мои статьи))) Это как раз типовой признак ненавистника-96, который я описал в последнем номере за 2021 года; нет более преданного читателя, чем хайпанутый даун (хайпердаун - хороший термин, не находите?), это давно известно. На самом деле, он, понятно, не читает. Весь этот словесный понос выдает, как минимум одно: полное незнакомство с содержание журнала в стиле "я ж один номер по диагонали прочитал, пока силы были, а остальное - Рабинович (или Вятрович, простите) напел, жуткая гадость!" В общем, благодарочка столь преданному читателю. Хочется жить и трудиться - крылатой пружиной на взводе. Уж этот-то точно будет читать нас по-украински и возбуждаться)))»

Отаке)). Зрозуміло,що нічого він АРГУМЕНТОВАНО не заперечує, крім спроби відмахнутися від свого зв’язку с з Курченком. Головнми аргументами є звичні для нього слова на адресу опонента образливого змісту. Нічого дивного-він завжди так робить. Мабуть мріє , що лайка з його боку якось мене серйозно зачепить. Еге-ж, я плакав всю ніч)). Знаючи його манеру, я теж не сильно обтяжував свій попередній пост куртуазністю виразів, коли йшлося особисто про Франкова. Зрештою я просто називав речі своїми іменами)). Справедливості заради треба поточнити , що курченківська контора знаходиться під слідством,а сам Курченко під міжнародними санкціями, тому ФОРМАЛЬНО бенефіціарнийм власником «Футболу» є ноунейм Покотилов. Судячи з того ,що стилістика головреда не змінилася видання,як і раніше ФАКТИЧНО контролює Курченко,так що тут Франков тобі не відмитися. Або ж треба приводити більш вагомий аргумент ніж : «какой Курченко, дурачок - ты в 2014-м, что ли, навсегда застрял?»(с).

Подавай фактичні докази і я перепрошу, якщо помилився, навіть у такого нікчеми як ти.

А як же оце Франков: https://www.youtube.com/watchv=RsAoBxe9mLg&ab_channel=%D0%92%D0%B0%D1%86%D0%BA%D0%BELive « Артем Франков — о пьянстве, упадке журнала “Футбол” и критике Суркисов» у Вацка в youtube, Вацко Live , уважно слухаємо з 5:24-5:30. ))) А так очевидна звичайна махінація, на кшталт того як медведчуківськими тв-хвойдарнями, які хвала Богу закрили, «володів» його сателіт Козак.

                                                                  Розділ 3
        УНІВЕРСАЛЬНА ПОЛЕМІЧНА ТАКТИКА ВАТАНА В ДІЇ АБО ПЕРДІННЯ В КАЛЮЖУ ЯК 
                                                 СИСТЕМА АРГУМЕНТАЦІЇ

«- А он попросту соврал! - звучно, на весь театр сообщил клетчатый помошник и, обратясь к Бенгальскому, прибавил: - Поздравляю вас, гражданин, соврамши!» (Талановитий українофоб М.Булгаков «Майстер і Маргарита») «Дядя Петя, (Тьома) ты — дурак?» (з кинофільму "Серьожа", 1960 року . Режисер: Георгій Данелія)

Ну а далі просто емоційна діарея летьохи-політрука, яка є чистою брехнею з густим домішком глибоко суб’єктивних і дуже специфічних висновків. Як завжди без ,навіть елементарної, аргументації. Деякі, найбільш кумедні вскукуріки приведу)) 1. «в ненависти ко всему русскАму он рОЗписывается на кАрявом, но всё же явственно русскАм языке; боюсь, иначе его просто никто не понял бы; украинский для неадекватников слишком сложный язык;» (с) Воно хоча б на неправильній пунктуації мене підловило , і то хліб))) А так сатиричний «пАдонковський язык» прийняти за справжню мову – дебілізм і обмеженість мозку совдепівського ватана. Де там «ненависть КО ВСЕМУ русскому»(с)?? Аргументів нуль. Пук в калюжу зараховано)) .

2.Оце прикольно,бо тут крім чистої брехні є специфічна франківська «шутєйка»,жартик,з якого він сам ,напевно реготав як дитина.)) Я уже наголошував: це створіння має кумедну ілюзію ,що ,нібито в його макітрі може народитися почуття гумору. Отже: «нет более преданного читателя, чем хайпанутый даун (хайпердаун - хороший термин, не находите?), это давно известно.»(с) До теми даунів я ще повернуся. Та от судячи із збоченої «логіки» цього дядечка мій пост був заради хайпу. І в чому ж ЗМІСТ цього хайпу? Обгрунтуй пруфами, манкурте)) Аргументи?? Нє,нє,не чули. Як тут взагалі можна було хайпанути? На чому? Це типова універсальна тактика ватана: аби ляпнути. Ну,типу: він же відповів. Як зміг на рівні свого IQ. Ще й «пожартував» Цілий термін народив найбільш потворною частиною свого тіла)) , пан проФФесор,хе-хе..

Ну і на додачу : «Впрочем, наверное, этот текст писал большой поклонник революции 1917 года с ее землю крестьянам.»(с) Несподівано тут Франков вгадав, хоч мав на увазі зовсім іншу «революцію»,ту ,що самі більшовики довгий час називали жовтневий переворот. Я вітав би тоді Лютневу революцію, з її зашкваром «царя-батюшки» ( хоч розстрілу всієї сім’ї з дітьми, та ще й без суду, цього венценосного алкоголіка та шкуродера, як людина і громадянин не вітаю), а також є прихильник Української Національної Революції. Обидві, якраз сталися в 1917 році. І обидві ,на жаль, закінчилися поразками. Тільки ,що поганого в тому,щоб землю надати селянам? Та не так як більшовики: обіцяли і не зробили, а по справжньому. Вочевидь Франков проти цього. Що тут скажеш? Автогол політрука.. Та все це були квіточки, оскільки далі цього «українського» «журналіста» не по дитячому

                                                   БОМБОНУЛО )) або Розділ 4

«-Хуна: Ви тут сідітє, а на дворє такая пагода стаїть. (З сортиру чути огидливе пердіння) Лесь Подерв'янський «Остановісь, мгновєньє - ти прєкрасно!»

Вийшов «довгоочікуваний» (Ура! Ура!))) перший україномовний випуск «улюбленого» журналу. І там ватоголового понесло із страшною силою. На Шурику цитували другу частину , її тут жваво обговорювали. Про неї пару слів скажу нижче. Та на самому початку, в частині першій «дорогоцінної уваги» головреда «удостоївся» мій попередній пост. http://file.magzdb.org/ul/3009/2022_003.pdf . Хоча мені, людині, що вивчає ватанізм як суспільне явище, по ступеню упоротості більше «сподобалася» «рєдакционочка» в останньому номері за 2021 р..ознайомтеся, дуже рекомендую-отримаєте справжнє «задоволення». http://magzdb.org/num/4226343 . Там «полеміка» йде з удаваним оппонентом. Який живе в голові у дяді Тьоми . Це дуже чудовий співрозмовник-відповідає так як зручно Франкову ,тобто лінійними примітивними гаслами. З ним політрукові легко і приємно. Та повернемося до хворобливої реакції Артьомки на мій пост. Одразу цитую головне й «найсмачніше» від ображеної дівчинки:

«Зацікавив і навіть розвеселив не черговий набір гранично пустоголових образ, а можливість показати манірній патріотичній та україномовній публіці мого цілком реального ворога, того, з ким я боровся і боротимусь, а хоч би й державною мовою. Вона ж, публіка ця, часто звинувачує мене, що це, мовляв, я сам і вигадав цього опонента – типову заточену на закомплексованій русофобії,безмежно тупу, але агресивну і сильну цією своєю агресією мерзоту» (с) (Ще раз нагадую це все тут : http://file.magzdb.org/ul/3009/2022_003.pdf ) І далі там же: «Всі ці шановні, поза вся- ким сумнівом шановні, начитані та інтелігентні люди чи то не бачать, чи не хочуть бачити, кого вони плодять своєю нетерпимістю в одному та терпимістю в іншому. Нетерпимістю, що прикривається будь-чим, від бажання стати схожими на Ізраїль до прагнення помститися клятим москалям за нібито багатовікове нібито пригнічення. Терпимістю – насамперед упевненістю, що ми справді зібралися кудись у Європу і заради цього можна багатьом пожертвувати, навіть анусом»(c)

Так-так, без "ануса" (с) не обійшлося. Чому коли аргументів обмаль, завжди у совків вспливає анальна тема? Ну що за масова латентна пошесть в їх таборі? ))

Ну що ж, давайте розберемось.

  1. Я стверджую і стверджував у своєму пості, що Франков не вітає читачів з головним державним святом України- днем Незалежності. Оскільки він не вважає цей день святом. ПРУФИ: 2021 рік вже приводив в комментах до блогу,але дехто тут ,таки побачив привітання. Проте : «Ну и с наступающим праздником. Я не спрашиваю, насколько независимым вы считаете государство Украина летом 2021 года и какие обоснования готовы привести – например, можем ли мы назначить генпрокурора или какое другое официальное лицо без прямого указания откуда-то сбоку или тявканья некоего посольства.. (тут і далі виділено мною)»(с). М-да, це як «Добрий вечір,ідіть нах…», суперове привітаннячко)) До речі нарратив про «зовнішнє управління Україною»(с) дуже люблять усюди тулити Медведчук, Мураєв, Олена Бондаренко-(регіоналка,що з вересні 2014 року була головою наглядової ради UMH group Курченка,куди входить (входив?) «Футбол». «Совпадєніє? Нє думаю»)) і ,УВАГА сам zалупенфюрер,ботоксний щур і недопалок, фашистський диктатор Путін. (Бінго, Франков!) ; Ось 2020 рік. Ні слова про свято, зате є отаке, насолоджуйтесь, жодної українофобії, суцільна любов до всього українського і звичайно ніякого насадження думки про меншовартість, хе-хе: «Увы, боюсь, что провинциальность, этакий ХУТОРЯНСКИЙ ИДЕАЛ (виділено мною) счастья сейчас вбивается нам и, что гораздо хуже, нашим детям централизованно, на на государственном уровне. (Де він це почув? У себе в голові?) С трибун-то звучат завлекательные речи о нашей выдающейся роли в мироздании и даже иногда вспоминаются далекие планеты (или уже нет?!) (Знову якась дичина. Вказуй джерела,дурню)), но на деле от них уже давно отмахнулись и бессознательно шепчут: «САДОК ВИШНЕВИЙ КОЛО ХАТИ, КОТРА З КРАЮ, ХРУЩІ НАД ВИШНЯМИ В ВАРЕНИКАХ ГУДУТЬ» (виділено мною) (с) http://magzdb.org/num/4127449 Після такої дичини на День Незалежності , ні разу не «гранично пустоголової» )) ,навіть приємно,що ти,Франков вважаєш мене ворогом. Ідемо далі.

Ось 2019 рік. День Незалежності згадується виключно в зв’язку з перенесенням чергового номеру «Футболу», кожен може переконатися : http://magzdb.org/num/4226280 . А ось 2018 рік : http://file.magzdb.org/ul/3009/%D0%A4%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%20(%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0)%202018-08-20%20%E2%84%96%20066-067%20(1665-1666).pdf .

Багато російської поезії «срібної доби» (чесно, нічого не маю проти: люблю і поважаю російську поезію та зокрема і срібну добу, як будь-яка «типова заточена на закомплексованій русофобії, безмежно тупа, але агресивна і сильна цією своєю агресією мерзота»(с) )) «бомбезне» фото самого Франкова (зайдіть подивіться, отримаєте задоволення) і таке : «К великому нашему сожалению, номер «Футбола» от 23 августа из печати не выйдет. Причина вечная –глобальные праздники» (с) Еге-ж, «какіє-то там празднікі»)) І так далі по роках. Перевірте, як маєте час і натхнення. До речі про інше державне свято-День Конституції. Ось вам цитаточка Франкова з приводу : «Для начала предупреждаю,что следующий «Футбол», как повелось в последнее время, выйдетна день позже. Точнее, на сутки –сдадим в типографию в ночь с понедельника на вторник, а не с воскресенья на понедельник, как обычно. _В чем дело? Очередной праздник, я уже и не помню какой… Гуляй, Украина, раз нет работы..» (с) Пруф: №50 (1336) 25 – 29 ИЮНЯ 2015 http://file.magzdb.org/ul/3009/2015/%D0%A4%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%20(%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0)%202015-07-20%20%E2%84%96%20057%20(1343).pdf

А ось як Франков називає Київський Національний Університет ім. Т.Г.Шеченка : «Мои планы «Всё, я пошел играть в шахматы на большом празднике в парке Шевченко возле СВЯТОВЛАДИМИРСКОГО (вілілено мною) университета!» (с) (в тому ж номері) Бачите як, висловився, хе-хе.? Заліхвацьки, по білогвардійському)) . Не хоче називати навчальний заклад його справжнім іменем, а тільки так « как прі царє-батюшкє»)) . Хоч краплю московського лайна та втисне, молодець)) . Ач як талановитого українофоба Булгакова обчитався . Напевно, коли по по вулицях Києва чалапає ,то називає їх старими назвами звалюючи до смердючої купи своєї мозаїчної пам’яті радянські назви з "ісконнА швабростанськими" : «площадь калініна», «парк касіора» «сталінка» «Фундлуклєєвская», «мааасковский прАспєкт» і т.ін.,вважає себе «кієвляніном» і любить фразу всіх ватників «Кієв-маЦь гАрАдоФФ русСкіх» )) як завжди по своєму інтерпретуючи слова князя Олега.

  1. Може я придумав, що Франков їздив в окупований Крим? Ні, їздив. Влітку 2014 року. На самому початку окупації. : http://magzdb.org/num/3881109 та http://magzdb.org/num/3881110 і загальний зміст статтей : «Все дуже непогано, спокійно , ціни нормас, море-клас» . А на біса це потрібно було робити? Ну нехай там були особисті справи, це зрозуміти можна, но в розпал агресії описувати це на сторінках журналу..

  2. А ось про Басилашвілі, людину,що не злякалася путінських репресій і відкрито підтримала Україну. «Поймал себя на мысли,что испытываю дежавю. Ну конечно же – это вернулись 90‑е годы, которые ОКОНЧАТЕЛЬНО СЪЕХАВШИЙ НА СТАРОСТИ ЛЕТ ОЛЕГ БАСИЛАШВИЛИ И ПОДОБНЫЕ ЕМУ именуют свободными и благословенными!»(с) пруф : («Футбол» 27 ФЕВРАЛЯ – 1 МАРТА 2020 ) Це,до речі яскраво ілюструє повагу до чужої думки і терпимість,які так захищає Франков. Це про ниття Франкова з останнього номеру : «…Не помічаєте, не хочете помічати, пристрасно ігноруєте, наскільки ви тупі совки (Во, його плющить))) – з вашими дуркуватими валяннями пам’ятників (це не ви? А хто? Волонтери та актівісти?!), псевдореволюціями (__Цікаво, на яку революцію він натякає? Здогадайтеся самі та дайте почитати тим, хто був на Майдані в 2014-2015_ ..), нетерпимістю до іншої точки зору, цензурою, яку деякі персонажі примудряються називати свободою слова, та іншими приколами» (с) .

Тут я реготнув вголос! Бачите, захисник «інших точок зору» обізвався. Той, що Басилашвілі в його точці зору відмовляє.

До речі щодо пам'ятників: занадто наш народ терпимий до своїх катів. Це я про пам'ятник Катерині ІІ в Одесі. Якого біса він досі бовваніє? Ця хтива потвора знищила гетьманство, Запорізьку Січ та загнала в кріпацтво український народ. Принесла рабство і неписемність на землю України. То що, треба її почитати? Еге-ж, звичайно. Це ж історія. Та по такій логіці, треба кам'яних довбоИОПів леніних не чіпати- хай стоять, тварюки. Франков же за них переживає, так? А тоді вже і параноїка Сталіна з психопатом Гітлером навпроти один одного поставити. Якраз буде чудова композиція тим, хто найбільшу бійню в історії людства розв'язав. А поруч Батия з Чінгізханом. І всю галерею московських царів. Давайте любити своїх катів-це ж історія.

  1. Ось і ще зразок «поваги до іншої точки зору» від інтелектуальнішого та інтелігентного головреда, читаємо уважно: Футбол №7 (1809) 27 – 29 ЯНВАРЯ 2020 : «Но у иностранцев и вправду есть одно специфическое качество: они нас презирают. Не знаю, как там у грузин и прибалтов, но немцы и представители англосаксонского мира относятся к нам исключительно как к варварам, неграм из племени мумбу-юмбу, предназначение которых – отдавать свои богатства за бусы и стекляшки, попутно вкалывая на белого бвану. (Де він із таким ставленням до нас зустрічався?? Знову фантазія розігралася? Напився чи з бодуна це стукав по клаві?) А с такими не нужно соблюдать джентльменские договоренности, держать слово и вообще вести себя сколько-нибудь прилично – дикари-с, не поймут! Чтобы не видеть этого, нужно быть очень серьезно ударенным «европейскими ценностями» и преклонением перед всеми, кто шьет штаны и клепает мобилы лучше, чем у нас дома.»(с) Ясно? Якщо ви розділяєте європейські цінності- ви вдарений. Повага до «іншої точки зору» в усі поля. І чим йому, рагулю, європейські цінності не сподобалися? Які саме? Усі чи тільки деякі? І головне: що він пропонує натомість, які «свої» цінності? Важливо знати: тільки тупорилі люди схильні до таких масштабних узагальнень. Ну усі, чи абсолютна більшість «немцы и представители англосаксонского мира» (с) саме так ставляться до нас? Знову брехня, притому ще й розпалює міжнаціональну ворожнечу. Це ж «англосакси» напали на нас ,окупували 7% нашої території, намагаються вказувати нам з ким дружити , в які альянси вступати, правда ж? Це ж вони вбили з 2014 року тисячи наших людей на Донбасі? Це ж кляте НАТО репресує кримських татар в окупованому Криму? Що ж ти про це не напишеш , га? Про дружбана свого – Мармазова, брехуна і зрадника Батьківщини напиши, не стісняйся Франков. А то тебе, напевно як Дмітрія Кісєльова «НАТО душить» (с) періодично, що ти громадян України, прихильників вступу до альянсу, інакше як НАТОвп не називаєш, «терпимий до іншої точки зору» ти наш))

                                               Розділ 5 ПРО МЕРЗОТУ
    

«Знаете кто опаснее дурака? Дурак с инициативой» Д.Гранин «Иду на грозу»

От скажіть будь-ласка, хто-небудь, це нормальна людина, в якої фіксація на слові «даун чи дауни»? Коли тут, на Шурику обговорювали уривок його «Рєдакционкі» 11 – 13 січня 2022 , то найбільше лайків (плюсів) набрав пост чоловіка який виховує дитину із синдромом Дауна. Ну як цю істоту (Франкова) після такого назвати?? Мені цікаво, він хоч вибачиться після цього? Явно ж читав обговорення до свого «творіння». Ну і на останок: я ватанізм, як суспільне явище та ознаку людської потворності вивчаю давно і Франков не міг не потрапити в окуляр мого умовного мікроскопу , як цікавий екземпляр. Мені завжди "імпонують" людиноподібні істоти ,що виступають як істина в останній інстанції. Для яких є тільки дві точки зору: їх особиста і неправильна. Притому ,свої вавки в голові вони приписують іншим. Кумедно, періодично спостерігати як людина живе в ілюзорному світі власної виключності та думає, що навколо тільки дурні. Тому , звичайно ж я підтримаю тебе гривнею, Франков. )) Іноді буду і надалі купляти твій журнал. Хто ж , як не я тебе підтримає? ))

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.01.2022, 01:29
Woodstock
Автор:
(Woodstock)
Статус:
Наставник (1409 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4   25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть