Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Woodstock
Имя:
Alexandr Kirichenko
Статус:
Наставник (1409 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Киев
Зарегистрирован:
27.06.2011 14:09
Карма:
4424
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • Перші емоції від матчу збірної або "дякую,кеп:)..

      Woodstock Alexandr Kirichenko (Woodstock)

      17.06.2023, 00:55

      Всіх з перемогою, друзі! Я щасливий цього вечора! Як і мільйони українських вболівальників. Але: пам'ятаємо про 1 тайм. Там було проблемно. Може втомилися після Німеччини?..Буває. Дуже прагнули й бажали перемогти цю сильну збірну..гранда. Тому відчувався гіркий присмак втоми в малюнку гри нашої Першої команди. Впевнений, що наш ТШ проведе плідну роботу до понеділка щодо психологічного налаштування команди. Адже наші, були з перших хвилин тайму якісь перелякані.. В перерві на розум приходили різні банальні речі: 1.Зараз зберуться, ТШ проведе роботу. 2. Явно будуть заміни_ вони були потрібні. 3. Ми , навіть у такому психологічному стані, майстерніше, як команда. Тому має бути ррезультат. І ось ДРУГИЙ тайм. А тут! Така драматургія матчу! Таке переродження команди :)) Неперевершена метаморфоза! Емоції вирують аж за край! Друзі! Ми перемогли сильну команду, нашого прямого конкурента, на її полі при дуже потужній підтримці їх стадіону. Хоча й наших було чутно- молодці!

    • 2

      Два простих запитання по суддівству матчу Дніпро-1-Динамо Київ

      Woodstock Alexandr Kirichenko (Woodstock)

      12.03.2023, 17:52

      Звичайно всі приголомшені суддівством у матчі Дніпро-1- Динамо й про це можна написати здоровенну статтю. Проте у мене прості запитання: 1. Чому арбітри VAR не підказали Кріушкіну , ЩО зробив Домінго Бланко, коли вдарив Бую? ЯК САМЕ він вдарив гравця, що вже НЕ ВОЛОДІВ м'ячем. Теоретично можно припустити, що Кріушкін не бачив. Але суто теоретично. Арбітри VAR були ЗОБОВ'ЯЗАНІ підказати йому, або запропонувати переглянути епізод на відео. Цього не сталося..Дуже хочеться дізнатися: чомУ?? 2. А з якого дива було додано аж 7 хвилин?? Це неадекватно багато. Ну, враховуючи заміни та травму Буяльського , набігало хвилини 4. Ну хай 5, хоча це вже не відповідало тим вратам ігрового часу, що були. Але ж не 7 хвилин, які легко переросли у 7:30, з волі Кріушкіна! Це ж навзирці. Чекаю протеста Динамо , щодо червоної картки Буяльському і офіційного пояснення за що вона була показана. А також відсторонення Кріушккіна від матчів за участю Динамо.

    • 5

      Перший контрольний матч Динамо на зборах в Туреччині. (Суто суб’єктивні враження)

      Woodstock Alexandr Kirichenko (Woodstock)

      24.01.2023, 21:14

      За годину перед матчем вимкнули електрику в моєму районі Києва, от думаю : "Подивився перший матч улюбленої команди на зборах!! " Та , дякувати Богу, мобільний інтернет не підвів- подивився матч повністю. Як не крути-перший контрольний на зборах цікаво ж. Чесно кажучи, чогось схожого на гру Динамо сьогодні й чекав.

      Читать полностью →

    • 19

      Хай вата палає яскравіше. Першому україномовному номеру журналу "Футбол" присвячується

      Woodstock Alexandr Kirichenko (Woodstock)

      18.01.2022, 01:29

      
      
                                                             Розділ 1.ПЕРЕДМОВА
      

      Получил несколько «упрёков» (немного) в комментах ,что, дескать, прошлый пост (https://dynamo.kiev.ua/blog/382833-vata-golovnogo-mozga-poslednemu-russkoyazyichnomu-nomeru-zhurnala-futbol-posvyaschaetsya. ) в блоге написан на русском и это диссонирует с гражданской позицией отражённой там же.

      Читать полностью →

    • 74

      Вата головного мозга. Последнему русскоязычному номеру журнала "Футбол" посвящается..

      Выбор редакции
      Woodstock Alexandr Kirichenko (Woodstock)

      10.01.2022, 19:50

      Эпиграф: "Друг наполовину — это всегда наполовину враг" (слова Араты Горбатого. Братья Стругацкие "Трудно быть богом" ) Итак ватоголовый Франков не уймётся. И как всегда совдэповская методичка рулит его ущербным мозгом. Не нравится ему ,видите ли,что в Украине государственный язык- УКРАИНСКИЙ. Ну надо же, какое ущемление русскАязычных !

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть