Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роздуми після того, як послухав президента... Выбор редакции

2022-01-26 21:50 Давно очікував Ігоря Михайловича в публічній площині. Нарешті вийшло повноцінне інтерв’ю із доволі гострими запитаннями. Чи ... Роздуми після того, як послухав президента...

Давно очікував Ігоря Михайловича в публічній площині. Нарешті вийшло повноцінне інтерв’ю із доволі гострими запитаннями. Чи були відповіді стандартними. У багатьох випадках – так. Але інформації якісної можна знайти дуже багато. Для прикладу, повністю розкрита схема купівлі Владислава Супряги. Названа цифра трансферу.

З самого початку – була схема по якій перейшли в Зорю зараз Тлумак, Смирний і Скорко. Зоря розвиває цих гравців, у випадку продажу Динамо отримує 50% від суми продажів. Те ж було і по Владу. Динамо його розвивало, права від продажу були поділені 50 на 50. І от вже зараз Влад повністю на 100% належить Динамо. Цей момент дійсно є важливим, бо було багато різної інформації з цього приводу.
Так само було підтверджено той факт, що розпочинається будівництво другого критого манежу і нового житлового корпусу на базі. Капітальні інвестиції. Бо вкладаються в дитячу інфраструктуру. Чи вплинуло на це рішення нещодавній ролик на клубному каналі із Назаром Волошиним? Можливо. У публічній площині показали наскільки раритетною є база і в яких умовах живуть, тренуються гравці команди U19. Чітко озвучена стратегія розвитку і трансферна політика. Виявляється, що Луческу повністю задоволений тією обоймою гравців, яка у нього зараз є. І що єдине вузьке місце – позиція нападника. І що Рамірес повинен її закрити. Та от венесуелець має власні інтереси. Загроза штрафів його не зупиняє. Він дома, в теплі і комфорті. А зп капає. Боротись за місце в онові Динамо схоже не в його планах. Людина пливе по течії, є захищений контракт на 4,5 роки із високою зп. Тому як він це вузьке місце усуватиме – ми побачимо. Як і те, як це вузьке місце розширюватиме менеджмент Динамо.

Особливо цікава інформація по зустрічі із Сергієм Ребровим. Як там прозвучало, що зараз всі понаписують про призначення Сергія Станіславовича головним тренером Динамо. Ігор Михайлович напевно думає, що всі люди надзвичайно плоскі і тільки він вимірює щось віддаленою перспективою. Це ж він сказав, що скоро 7-8 гравців 2006 р.н. з Академії Динамо будуть грати в основній обоймі Динамо. Гучна заява. І от у розрізі цих самих скоро можна і розглядати Сергія Станіславовича. Якщо у Луческу контракт до 2024, то чому б у 2024 Реброву не очолити Динамо? Це буде через 2,5 роки. Гравцям 2006 р.н. буде 17-18 років. І чому б не взяти досвідченого тренера, який має достатній досвід, прогресує, виграє всі турніри із своїми командами, і повернути в Динамо? Щоб він допоміг цим 7-8 гравцям заграти.

Я абсолютно не випадково згадав у минулому матеріалі В’ячеслава Суркіса. Він теж випускник цієї казкової групи 2006. Що там такого? Кажуть, що ця група має все найкраще. З раннього віку їх возять активно на міжнародні турніри. І селекція в цю вікову групу була була особливою саме через наявність Слави. І ця група є діючими чемпіонами і має 10 перемог у 10 матчах чемпіонату в 2021 році. Різниця 47-4. Величезний відрив від найближчих переслідувачів. Пономаренко Матвій, Пашко Кирило, Білий Давид, Лобко Віталій, Шевченко Олександр. Список має багато імен. Калин, Кузик, Коробов, Дикий, Хмельовський, Осипенко, Захарченко, Кузьменко, Іщенко. Багато імен, які є невідомими для більшості вболівальників. Але дійсно через 2-3 роки все може змінитись. Ігор Михайлович точно знає більше кожного з нас про майбутнє Динамо. Але 7-8 чоловік однієї вікової групи в основній обоймі – дійсно така фантастика. Хоча б 1-2 пробитись. Та все буває вперше. Був же випуск 1975, який дав Динамо Шовковського, Ващука, Дмитруліна, Федорова і Шевченка. Хоча Андрій Миколайвич і 1976, але випускався із 1975. Як і Циганков випускався із 1996. Тому хочеться вірити, що 2006 дійсно поб’є рекорд 1975.

Але чітко стало зрозумілим те, що великих трансферів очікувати не варто. Що всіх все влаштовує. І клуб орієнтується на розвиток інфраструктури, власної школи і Володимира Васіл’єва, як постачальника нових Самба Діалло. Насправді нічого глобально нового не відкрив. Але за багатство деталей ці майже 2 години дійсно заслуговують те, щоб подивитись і послухати мінімум 2 рази Ігоря Михайловича.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.01.2022, 21:50
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть