Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гравці або тренер?

2022-07-14 12:28 Одного разу від дуже розумного чоловіка я почув, що людей треба судити по ділам, а не ...

Одного разу від дуже розумного чоловіка я почув, що людей треба судити по ділам, а не по їх словам. Я не такий розумній, скоріше , дурень, і не в змозі на цьому сайті бачити діла, а бачу тільки висловлювання , думки, бачу багато слів, у яки багато хто ще вірить. Бо слова для багатьох стали головними у житті, реальність дуже дратує , а слова приємно насолоджують мозок , якому вже не треба працювати.

Все розтлумачили, все зрозуміло і ніяких сумнівів немає. Хоча є один - якщо тренер на своєму місці, має сучасний погляд у футболі, чому тоді Динамо так погано грає два десятиріччя, чому академія не в змозі підготувати за останні 10 років одного видатного форварда , всього одного? Чого команда нагадує минулу тільки кольором форми та емблемою? Чому??? Невже нема питань до тренерів, починаючи з дитячого футболу ?

Колись я почув дуже цікаві слова, яки були спрямовані до одного знайомого: Були б у тебе гарні вчителі, ціни тобі не було… Ось и стало зрозумілим, що найголовніше не стільки талановиті футболісти, як гарний вчитель, тренер, що в змозі почути кожного гравця, та навчити кожного та всіх разом грати у сучасний футбол, а не бути професіоналом у цій грі. Сумно…дуже сумно дивитись на те, що наразі висловлюють на сайті деякі автори.. у них завжди у поганій грі та результатах команди Динамо ,винні саме гравці, бо особиста майстерність кожного бажає кращого… а інші ні до чого. Якщо, коротко, то в поразках винні саме футболісти і все... Бо тактика була найкраща, все було продумано, а ці кляті гравці все зіпсували…

Одного разу відомий Амадей Моцарт висловився, що успіх на 95 відсотків залежить від праці, а 5 % - це талант або обдарованість. Це стосується не тільки гравців , а і тренерів, помічників та інших у команді. Я не дуже обізнаний , що робиться на тренуваннях, бо це таємна подія, але дуже гарно бачу що робиться на полі , коли команда грає . Ось дуже багато претензій до гравців, що катають м”яча на динамівський половині поля та свого штрафного майданчика. Всі вболівальники роздратовані цім, але тренер спокійно на це дивиться и ніякої реакції не бачимо. І так від гри і до гри. Розумієте, робити ставку на 5 відсотків не має сенсу, бо саме тільки тяжка праця може зробити футболіста, а я бачу що тренери не обтяжують себе..не стану нагадувати, як Луческу з Шахтарем вигравав чемпіонат України, маючи бразильців в основі, але сьогодні це просто неможливо, а нових ідей немає… а слова нічого не дають, якщо діями не підтверджені.

Я роблю простий висновок, що дії футболістів на зеленому газоні ніяк не можуть суперечити задумкам тренерського штабу , а , скоріше, повністю задовольняють його. Мабуть барселонські витівки й досі не дають спокою деяким керманичам і вони вчать своїх гравців саме так контролювати круглого. Можливо це вірно, але ж для досягнення мети, штабу , треба годинами тренуватися тільки для чудового володіння м”яча кожним гравцем, а як я розумію, стільки часу просто немає, бо треба ще пострибати через штучні бар”єри, пограти у колі, ще пограти у тенісбол, почути щось про тактику, та ще багато чого незрозумілого , але дійсного. А на мій погляд сама тактика нашої команди має окраси боягуза, який з перших хвилин чекає фінального жесту судді. Бо як розцінити дії футболістів, яки завжди маючи змогу віддати круглого вперед, або назад, завжди обирають останнє. Чому так багато дій, де немає ризику, щоб суперника здивувати, де швидкість, бігова та командна, куди все це подівалось? Бо саме це завжди виділяло Динамо від інших команд.

Як я розумію, програма тренувань робиться саме тренерським штабом , тому , по-перше , претензії по грі, саме коучам показувати, а не стільки гравцям. Вибачайте, але якщо тренер на має свого особистого бачення гри, а тупо копіює інших, то ще довго будемо бачити сум у кольорах біло-блакитних кольорах. Якщо подивитися у минуле, то всі більш- меньш видатні досягнення Динамо були зроблені з Масловим, Лобановським з Базілевичем і все… Бо саме ці панове мали своє бачення гри та робили все для досягнення мети, бо розуміли для чого треба так робити.

Помилки президента клубу при призначенні динамівських сердець на роль тренера, всі давно побачили, побачили цім все це закінчилось, але спроби досягнути іншого результату роблячи те саме , дивують і досі… Навіть і сьогодні Динамо не може хизуватися видовищною, сумлінною грою та тактикою майбутнього … Не вірю, що Луческу зробить щось гарне з київського Динамо,.. бо команда як грала не дуже добре, так и грає сьогодні, та ще під час війни все набагато стало гіршим. Простіше обвинувачувати футболістів в цьому і чекати нового тренера з надією, що він щось зробить. Остання гра, дуже багатьох здивувала, бо всі дуполізи співали осану команді та не бачили, що рівень Динамо не набагато віщій, ніж у середняків другої ліги європейських чемпіонатів. А раптом все це побачили і дуже неприємно було . Багато слів я почув, ще багато обіцянок, а зустріч з Ліоном показала, що не треба розраховувати на щось видатне у ЛЧ, можливо сьогодні ЛЄ саме те, де потрібно грати, та Динамо щось в змозі зробити. Та і те під сумнівом…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.07.2022, 12:28
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть