Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Моя олімпійська смартопедія. Гімнастика

2022-09-11 19:31 Радянських/російських спортсменів притискали і притискають як тільки можуть. В ігрових видах, де все залежить від людини ...

Радянських/російських спортсменів притискали і притискають як тільки можуть. В ігрових видах, де все залежить від людини зі свистком на футбольному полі, баскетбольному чи хокейному майданчику, «руським» не зараховували чесно забиті голи, призначали у їхні ворота сумнівні пенальті, всі фоли трактували на користь суперника.

І в таких дисциплінах, як фігурне катання чи гімнастика, де долю атлета суб'єктивно вирішує ціла банда відверто необ'єктивних суб'єктів, нічого не змінюється. Ну навіщо треба було ображати в Афінах скромного мордовського хлопця Сашу Немова? Рветься людина за олімпійським "золотом" на третій Олімпіаді поспіль, то підсобіть, нехай порадує батьківщину і себе особисто. Ні, навмисно занизили оцінки на поперечині, і таким підлим чином, що нещасний Немов мало не онімів, опинившись на п'ятому місці.

А як реагувати на суддівське свавілля в сакральній художній гімнастиці, єдиному виді спорту, куди чоловіків на гарматний постріл не підпустять, де бал правлять гнучкі, витончені та граціозні красуні? Двох таких чарівниць-близнючок Діну та Аріну Аверіних у Токіо зухвало не допустили на верхній щабель п'єдесталу пошани. Діну хоч "сріблом" почастували, а сестричку взагалі четвертою залишили. І все, щоб перервати російську гегемонію, щоб ізраїльтянку Ліной Ашрам за вуха до незаслуженого тріумфу витягнути. Нехай програма у неї була складніша, ніж у інших, але ж стрічку випустила на підлогу, і не заридала на весь голос, а підхопила шматок матерії і продовжувала виголятися на килимі. Знала напевно, що судді, які продалися за тридцять шекелів, цю кричущу помилку не помітять.

  • Це диверсія щодо Росії, - одразу все зрозуміла "залізна леді" художньої гімнастики Ірина Вінер, яка ще й Усманова.

-Це свавілля щодо Росії,- вона оголосила ще один вирок олімпійській Феміді, коли її дівчатка поступилися болгаркам у командному багатоборстві.

Кажуть, що повернувшись до Москви престаріла мадам «ще й Усманова» перебувала у такому трансі, що зіткнувшись у кремлівському коридорі з однією зі своїх колишніх учениць, не відразу впізнала, хто перед нею стоїть.

-Що ви, Ірино Олександрівно, це я - Аліна Кабаєва...- спортсменка-пенсіонерка намагалася розбудити вічно молоду та непотоплювану тренерку.

  • Ну, звичайно ж я вас пам'ятаю, - знайшлася леді Вінер. - І вашого чоловіка, пана Кабаєва, теж чудово пам'ятаю.

А справжній супутник життя Аліни, відомий під іншим прізвищем, також не міг залишитися осторонь токійського скандалу.

-Не забудемо, не пробачимо, - багатозначно натякнув він на зустрічі з олімпійцями, які повернулися з Японії.

Не заздрю суддям, які розлютили кращого друга російських гімнасток: дорого їм коштуватимуть виграшні бали Ліной Ашрам. Я б на місці цих нещасних арбітрів просив би політичного притулку в якомусь віддаленому індійському ашрамі.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.09.2022, 19:31
11.09.2022, 19:31
407043 2 Internat, sureman
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2204 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть