Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Моя олімпійська смартопедія. Стрільба

2022-10-08 00:40 На Олімпіаді в Токіо ледь згасили політичну пожежу. Причому, це сталося у стрільбі - дисципліні, яка ...

На Олімпіаді в Токіо ледь згасили політичну пожежу. Причому, це сталося у стрільбі - дисципліні, яка ніколи не виходить на передній план, і чиїх "зірок" навряд чи побачиш на перших шпальтах періодичної преси. Та чемпіон Ігор із стрільби з пневматичного пістолета Джавад Форугі все ж хвилину загальної уваги заробив, хоча, і з декілька контраверсійним підтекстом.

Цей 41-іранець приніс своїй країні перше олімпійське "золото" в стрільбі,й... ледь його не втратив. Бо правозахисні організації "настукали" на нього. Мовляв, чемпіон із Близького Сходу є членом Корпусу вартових ісламської революції (КВІР), а ця організація в США, Ізраїлі, та деяких інших країнах вважається терористичною.

Та МОК, який понаторів на відмазуванні росіян, виявляється , не рівно дихає і до Ірану. Форугі офіційно назвали медпрацівником за фахом , який рятює людські життя, а зброю використовує тільки як спортивний інвентар. Янгол та й тільки!

Тепер олімпійським чиновникам доведеться перед кожними Іграми ретельно переглядати біографії учасників. Бо американський стрілок цілком може виявитися переможцем підпільного турніру снайперів пам'яті Лі Харві Освальда. Казахський спортсмен насправді опиниться громадянином сусідньої держави, в якій моляться на зброю - кульову, пневматичну та атомну.

До речі, з Казахстаном пов'язаний ще один міжнародний скандал у цьому тихому виді спорту. Колишній наставник національної збірної Станіслав Лапідус, який подався за довгою рупією до Індії не тільки вчив місцевих стрілків влучати в "яблучко". Йому закортіло поласувати й ягідкою, та не врахував коуч, що індійські "ягідки" досить емансиповані, й добре знають значення слів "сексуальні домогання". Бідному Лапідусу довелось подати у відставку. А так добре жилось у чарівній Індії!

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.10.2022, 00:40
08.10.2022, 00:40
413506 2 Internat, sureman
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2210 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть