Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Моя олімпійська смартопедія. Фехтування

2022-10-20 00:38 Японці у багатьох сферах попереду планети всієї, та я досі не знав про їхні інновації у ...

Японці у багатьох сферах попереду планети всієї, та я досі не знав про їхні інновації у боротьбі з інтимом на Олімпіадах. Тому й був трохи приголомшений повідомленням, що до Ігор у Токіо господарі розробили спеціальні анти-сексуальні ліжка. Вони не витримують ваги за 200 кілограмів, на них неможливо стрибати чи гучно святкувати перемогу.

Все це пояснили профілактикою ковіду, до якого на Японських островах ставяться підкреслено серйозно і з острахом . А як зреагували на нововведення самі спортсмени, про безпеку яких так оригінально подбали організатори?

Олімпійська чемпіонка 2008 року з фехтування Ольга Харлан, приміром, відверто зізналася, що вона з бойфрендом Луїджі Самеле випробувала хитре ліжко на міцність, і японська конструкція успішно витримала цей незвичний краш-тест.

-Ми це зробили вже після змагань, - підсумувала українська шаблістка, і додала жартома. - Може тому й я залишилася без медалі.

Одна з найтитулованіших шаблісток у світі вибула вже після першого етапу. А Луїджі дійшов аж до фіналу, а також додав ще одне "срібло" у складі італійської команди. Ось і розмірковуй, коли "це" робити спортсменам: до змагань, під час, чи після. Згадую історію, почуту від українських тренерів із дзюдо ще в далеких 90-х. Перед відповідальним міжнародним турніром для чоловічої і жіночої збірних влаштували спільний тренувальний збір. І...наші дзюдоїстки невдовзі повернулися з нагородами, а хлопці вже в перших сутичках посипалися як осіннє листя на бруківку. Шкода, що не було в Кончі-Заспі анти-сексуальних ліжок.

Та повернемось із татамі на фехтувальну доріжку. Хоча та ж Ольга Харлан має всього лише одне олімпійське "золото', у неі також шість найвищих нагород чемпіонатів світу та вісім європейських головних трофеїв. Не дивно, що на украінку свого часу поклали око у одній сусідній країні, де здавна полюбляють "полювання" на таланти, і не лише спортивні, із різних куточків бувшої спільної держави. Та дівчина з Миколаєва швидко відбилася од мисливців-скаутів, навіть розчохляти шаблю не довелось.

А ось російський фехтувальник Костянтин Лоханов, мабуть, за характером слабкіший, чи просто лох, бо у 2022-му році, коли його країна воює із цілим світом, чкурнув за кордон. І не в дружні Угорщину чи Іран, а в самісіньке лігво другого з головних ворогів - в Сполучені Штати. Що робити в цій ситуації дружині - олімпійській чемпіонці Софії Поздняковій? Приєднатися до коханого, тим більше, що перспективи російських Д'Артаньянів та Д'Артаньяніх на участь у Олімпіаді-2024 дуже й дуже примарні? Та не забудьте, хто батько у Софійки - сам голова олімпійського комітету країни Станіслав Поздняков.

Не дивно, що слухняна доця вирішила розлучитися з благовірним, який виявився не дуже вірним своїй великій вітчизні. І тепер їм вже ніколи не зустрітись на анти-сексуальних ліжках.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.10.2022, 00:38
20.10.2022, 00:38
416473 2 Internat, sureman
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2223 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Райо Вальекано Альмерия 0 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс - : - 6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть