Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шайтани з Адани

2022-11-10 00:07 «Адана Демірспор» вирішив достроково розірвати угоду з Дзюбою, який виступав за турецький клуб з літа 2022 ...

«Адана Демірспор» вирішив достроково розірвати угоду з Дзюбою, який виступав за турецький клуб з літа 2022 року. Офіційно причини такого рішення поки не розголошуються. (з новин)

Артем Дзюба, пригнічений і засмучений, йшов не зна куди шумними вулицями Адани. Він так не хотів залишати це гостинне місто з його мечетями та базарами, та що поробиш?

В одній кишені лежав документ про розірвання контракту, в іншій - квиток на рейс Анкара -Санкт-Петербург. Артему кортіло зробити тільки дві речі перед вилітом: вбити свого агента й напитися. Врешті зупинившись на другому варіанті, форвард купив на одному з базарів півлітра ракії, знайшов лаву у найближчому сквері, й відкривши пляшку, вже готувався, як і належить справжньому росіянину, усмоктати пахучу рідину прямо з горла.

Раптом із пляшки догори піднялася жовтувата хмара, і перед шокованим футболістом вималювалася постать бороданя у звичайному одязі та з чалмою на голові.

  • Ти хто, шайтан? - нервово запитав Артем, згадавши одно із небагатьох знайомих йому турецькіх слів.

  • Ні, Дзюба-ефенді, - шанобливо нахилив голову незнайомець. -Я - футбольний агент. Не втримався, селюк неосвічений, за легкою грошвою погнався, і аллах покарав мене, запхавши у пляшку від ракії. Яке щастя, що ви врятували мене, і тепер я готовий тут же на місці організувати ваш трансфер до будь-якого клубу планети, навіть найіменитішого.

-Тоді. - Артем гордовито подивився на чи то джіна, чи то шайтана, - нехай це буде ПСЖ. Давно мріяв зіграти разом із Мессі та Мбаппе.

Агент вирвав волосину з бороди, щось прошепотів своєю мовою, чи то турецькою,чи то удмуртською, і Дзюба заплющив очі, щоб мерщій перенестись на Елісейські поля. Але відкривши очі, побачив все ті ж аданські мінарети.

Чоловік із пляшки дивився додолу.

  • Не вийде нічого, - проциглив він. -Вам, росіянам, у шенгенській візі відмовлено.

-Давайте тоді, в Англію, - нетерплячка охопила голеадора. - Вони, здається, шенгенівців послали куди подалі. Тільки "Арсенал" не пропонувати. Із Зінченком в одній команді грати - на "Газпром" начхати. А "Челсі" - це вже інша справа. - І знову заплющив очі, подумки переміщаючись на Пікаділлі. Та замість лондонського туману він побачив пекуче турецьке сонце.

Невдаха-агент тремтів із черговою волосиною в руках.

  • Знову "двійка", - похмуро підсумував він. - У Палаті лордів опозиція зареєструвала депутатський запит щодо вас, а вулицями столиці зараз рухається багатотисячний мітинг із плакатами, зверненими до прем'єра: "Сунак Дзюбі не кунак".

  • Не хвилюйтесь, ми зараз MLS перевіримо, - неосвічений селюк твердо вирішив ощасливити людину, що врятувала його від прозябання у півлітровій пляшці. Та цього разу Артем не закриваючи очей, презирливо дивився, як джін від футбольного бізнесу знову смикає себе за бороду, а потім, намагаючись не зустрічатись поглядом із уславленим нападником, ніяковіючи промовляє:

-Треба буде через стіну перелізти на мексиканському кордоні, і між кактусами повзти, щоб арізонські шеріфи не пов'язали. Зможете?

-Це все, що ви здатні мені запропонувати? - Росіянину кортіло заштовхати агента назад, у пляшку, віднести на базар, і поміняти на іншу, вже з духмяним сорокоградусним напоєм .

-Тільки північ і південь залишилися, - агент розвів руками. - Північна Корея чи Південна Осетія.

-Що ж, чача, кажуть, не гірша за ракію, а Кавказькі гори мальовничніші за Елісейські поля, - подумав кращий російській форвард і заплющив очі.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.11.2022, 00:07
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2204 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть