Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нарешті!

2022-11-11 09:02 Вчора все було гарним… Майже все. По-перше ця клята Setanta не протягнула свої помацоки до матчу ...

Вчора все було гарним… Майже все. По-перше ця клята Setanta не протягнула свої помацоки до матчу і трансляцію можна було подивитись спокійно , по –друге , Динамо виграло без нервів та три очки поклало до таблиці. Тим більше, що Александрія далеко не Чорноморець , а три голи вдалось забити знову.


Александрія почала матч розташувавши захист дуже високо, що давало змогу киянам на швидкості створювати моменти. Навіть, якщо та швидкість киян не дуже висока, але постійно грати під такою напругою важко і перший та другий голи були саме так створені. Швидкий прохід флангом та пас під удар назад. Удар, гол! Знову прохід , пас під удар і другий гол ! Але, між ними гра була далеко не зразкова, хоча бажання футболістів Динамо було на вищому рівні, як ніколи. Після першого голу кияни не стали захищати рахунок, бо розуміли, що один гол це дуже сумна перевага, але було дуже багато індивідуальної гри, яка не діяла на користь команді.

Я розумію, що , наприклад, Циганкову та Ванату , дуже потрібні голи, щоб бути впевненим у своїх діях, але командні дії завжди більш ефективні. А саме індивідуальної гри було трохи забагато. І гол Шепелєва в кінці гри був показник цього , бо спочатку автор проігнорував свого товариша Гармаша, трохи відсторонивши його від мя"ча , а потім познущавшись над воротарем суперників , послав круглого у самісіньку дальню дев”ятку . Чудово! Але ж це саме той випадок, коли індивідульна гра на користь команді. А до цього втрати круглого були саме після спроб показати свою майстерність . Сподіваюсь, що вчора Фортуна була на боці Динамо та всіх гравців у білий формі, бо як на мене виграш киян закономірний. А пан Луческу перебільшує, бо скільки вдалось голів забити, стільки і забили. І суперник забив скільки зміг. Не більше і не менше.

Моменти були й біля воріт киян, а деякі викликають питання до дій захисту , як можна так робити? Пам'ятаєте , як п’ятеро футболістів в жовтий формі на двох захисників Динамо вибігли у другому таймі , але, на щастя, справу до гола їм не вдалось довести . Та гол в кінці матчу був не обов’язковий, захист дивився, як колишній киянин спокійно випередив всіх і послав м’яча у ворота. Як то кажуть - не та концентрація наприкінці матчу. Сподіваюсь, що результати Динамо будуть тільки позитивними, хоча розумію, що ця клята Setanta буде нам , вболівальникам Динамо, постачальником неприємностей , бо доведеться слухати репортаж , а не дивитися ще не один раз. Але це не трагедія, головне, щоб Динамо перемагало. Завжди, будь якого суперника та без зайвих слів. Голи та перемоги – це найкраща відповідь всім , хто сумнівається.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.11.2022, 09:02
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть