Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сподівався на чергову перемогу, але в чергу хтось інший став

2022-11-13 18:51 Після матчу з Александрієй здавалось Динамо почало грати , як вболівальники бажають, але сьогодні я зрозумів, ...

Після матчу з Александрієй здавалось Динамо почало грати , як вболівальники бажають, але сьогодні я зрозумів, що то був щасливий випадок , а гра киян залишається саме така, як сьогодні ми побачили та ще на протязі часу. Що дуже здивувало, так те, що склад був не очікуваний , бо є такий вислів у цій грі, що переможний склад не міняють.

Не здивуюсь, що знов почую від Луческу, мовляв, вони дуже втомилися, а на відновлення часу було замало. Треба було провести ротацію. Напевно саме так буде Луческу виправдовути цю нічию.

Те, що сьогодні команда була не схожа на ту, що зовсім недавно ми бачили, це очевидно всім хто дивився матч. Якщо б тренером сьогодні був відомий Маслов , я не здивувався, поведінці футболістів , бо в ті часи команда святкувала перемоги дуже своєрідно і вболівальники зі стажем повинні пам’ятати це. А грати після такого святкування дуже важко. Сьогодні футболісти наробили стільки помилок, що немає роз’яснення , бо майстерність це святе і не втрачається на рівному місці. Навіть , якщо в крові багато проміле . Головне , щоб було бажання виграти , а я цього не побачив зовсім.

Сьогодні гра Динамо була на рівні збірної прихильників футболу, бо за всі 90+4 хвилин тільки одного разу був створений справжній гольовий момент. І грали не з топ командою, а з Колосом, не в образу цій команді сказано, але рахунок говорить сам за себе. Бачили , як захисники помилялися, паси віддавали куди завгодно, але не своїм, а суперникам і як це можливо в команді Динамо та ще не перший раз? А те що захисники награють на вилучення я відчував с перших хвилин, бо всі вони дуже нервово грали , а те , що відзнаку Попов отримав , так це випадок. На його місці мав бути кожний з лінії захисту .

Циганков знову зник , Бесєдін був присутнім на полі , але щось до пуття його не було в команді. Всі флангові простіли були або тренуванням воротаря суперників, або м’яч летів кудись далеко. А невже інші грали чудово? Та ні, грали як обов’язок відпрацювати перед вболівальниками, тому відверто не розуміли чому Колос не здається Динамо і це дуже дратувало гравців у білій формі. Я не здивуюсь, що після виграшу у Александрії ейфорія виграшна заполонила мозок футболістів та тренера, та вони думали, що і сьогодні перемога в кишені. Ми перемогли дуже потужну команду а тепер подолаємо і якийсь там Колос…

А якийсь Колос і не збирався віддавати три очки киянам, невже Луческу цього не побачів і не зрозумів з перших хвилин? Він же такий професійний та далекоглядний тренер , та якщо я в змозі роздивитись , що команда діє не так , як треба, то цьому пану сам Бог дав наказ. Можливо Бог пішов у відпустку та не попередив пана Луческу про це… Тому тренер дуже хвилювався , а без допомоги звище не міг зрозуміти як виправити гру, та заміни почав робити у своєму стилі після 60 хвилин матчу. Але було запізно.

Те що цей сезон втрачено розуміють всі, точніше, майже всі, бо я здогадуюсь , що є вболівальники, що вірять у геній Луческу, але скоротити відставання від лідерів з такою грою дуже важко, навіть, неможливо , але якщо щось дуже неочікуване та несподіване трапиться, наприклад, в найближчий час путін відведе війско , вибачиться перед нами та пообіцає репарації платити, тоді ще повірю . Даремно сподіваються деякі вболівальники , що Луческу вдасться виправити гру Динамо , цього не побачимо, бо щось зламалось в схемі румуна, а існуючі гравці не в змозі стрибнути вище голови саме в цій тактиці. А нової нема и не буде, бо вік Луческу не дає можливості щось змінити в особистому баченні футболу. Можливо я помиляюсь, але обов’язково вибачусь перед паном Луческу , якщо він Динамо зробить чемпіоном країни. Бо мені така гра Динамо та результати сумні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.11.2022, 18:51
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть