Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Невже в Динамо такі погані футболісти?

2022-11-18 07:48 Сьогодні, та не тільки сьогодні, бо рівно три доби потому гра з Колосом теж транслювалась у ...

Сьогодні, та не тільки сьогодні, бо рівно три доби потому гра з Колосом теж транслювалась у особливому режимі , дякуючи цій клятій Сетанті Спорт, я повернувся в далекі 70 роки минулого століття, коли футбольні матчі чемпіонату СРСР не тільки показували але і транслювали по радіо.

Так, було таке і пам’ятаю, як були на риболовлі та слухали репортаж по Маяку , бо тоді ще не було ні смартфонів, ні інтернету , але ж було головне - вболівальника поважали. Якщо він бажає не тільки рахунок почути, а як гра проходила, то будь ласка , радіо допоможе. Матчі не повністю транслювали, але час був іншій, радіостанції було що своїм слухачам запропонувати , окрім футболу, не те, що сьогодні.

А вболівальник за повагу до себе віддячував своєю присутністю на стадіонах, деяким сьогодні здається що цього не було, бо споруди під грецькою назвою тепер лише частково заповнені прихильниками футболу та улюбленої команди. Але слухати трансляцію, зовсім не те, щоб дивитись футбол, проте ці кляті ыноземны капіталісти та наша славна УАФ зробили щось неймовірне, підписавши дуже незрозумілий договір, бо як я розумію, вболівальники не хвилюють цих панів, від слова зовсім. Особливо саме сьогодні. Скоріше, тут більше питань до банди Павелка, бо ці ненажерливі потвори наш футбол перетворили у спосіб особистого збагачення. Та історія з паном Запісоцьким дуже показова.

Тому дуже дивуюсь що ще є бажаючі підтримувати свою команду на стадіоні, як на мене, с такою грою, та з таким відношенням до вболівальника розумніше буде дивитись так званий футбол, бо щось в українському футбольному лісі вмерло та цім ім”ям можна його назвати тільки по приколу, біля телевізора з бляшанкою пива чи навіть пляшкою горілки. Веселіше буде!

Саму гру вчора не дивився, але тут допоміг вболівальникам ФБ , бо кожний гол я побачив достотно через декілька хвилин. Але повний малюнок гри побачив лише коли подивився запис матчу сьогодні. Нічого нового, Динамо як грало погано, так и грає. Просто погано! Але в мене є декілька запитань до вболівальників, чому всі негаразди вони не до тренерського штабу адресують, а тільки до гравців. Невже футболісти того ж Колоса, а вчора Інгульця , індивідуально сильніші? Як на мене ні в якому разі.! Але тренери цих команд вивчили гру Динамо під керівництвом Луческу і зробили певний висновок, та успішно протидіяли, тому так важко киянам було створювати гольові моменти та взагалі з двох останніх матчів вдалось виграти лише один. Як що коротко, то та гра, що бачить та пропонує пан Луческу, давно впала в безодню, так нормальні команди сьогодні не грають.

Протидію триманню м’яча давно знайшли, а крім цього румун нових пропозицій не має. Хлопці у динамівських футболках не грають , а важко працюють, бо футбол повинен задоволення футболістам приносити, а яке може бути задоволення, якщо треба тримати м’яча , та чекати на помилку суперника, не змушуючи його помилитись активністю та завзяттям. Точніше, виконувати настанови тренера. Тактика пана Луческу не нова, бо за весь час його перебування в Динамо саме так грає колись легендарна команда. Ось и ганяють кругленького між захисниками та воротарем, повільно пересуваючись до воріт суперника, чекаючи коли вже суперник помилку зробить і змушуючи вболівальників всіх собак на гравців вішати. А головна особа цих дій, як то кажуть, творець перемог, стоїть біля поля та іноді щось вигукує. А останній час просто мовчки на все це дивиться, бо здається він вже зрозумів що його думки не здійсненні навіть в Динамо. Але , як то кажуть, гроші не мають запаху, стілець головного зручний для дупи румуна, а совість давно залишила цю особу , бо самому піти з клубу незручно , бо він не переможець, тому ми свідки цього ганебного дійства. Таки справи малята та дорослі…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2022, 07:48
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть