Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перший контрольний матч Динамо на зборах в Туреччині. (Суто суб’єктивні враження)

2023-01-24 21:14 За годину перед матчем вимкнули електрику в моєму районі Києва, от думаю : "Подивився перший матч ...

За годину перед матчем вимкнули електрику в моєму районі Києва, от думаю : "Подивився перший матч улюбленої команди на зборах!! " Та , дякувати Богу, мобільний інтернет не підвів- подивився матч повністю. Як не крути-перший контрольний на зборах цікаво ж. Чесно кажучи, чогось схожого на гру Динамо сьогодні й чекав.

Тому дивився із цікавістю:) Десь жевріло: а може, думаю, зараз як вшкварять той Рапід на куражі . Та не судилося .

Ще й почалося гірше не придумаєш: автогол, притому від Забарного, як на мене, найнадійнішого нашого центрального захисника на сьогодні. Ну, нічого- з кожним може статися. Далі, десь на 12-й хв. непростий удар відбив Ніщерет і надалі його підстрахував хтось із оборонців. Проте саме лінія захисту, на мій погляд, у нас найпроблемніше місце. Багато пускаємо із центральної зони захисту, практично як гол от гол Бурхшталлера на 32-й хвилині. Просто недалеко від точки для пенальті, тільки набагато ближче до воріт він і пробив . І нікого поруч із ним не опинилося.

Третій гол від Бурхшталлера на 48 хвилині- теж привіт нашому захисту й опорним півзахисникам. Ми що взагалі забули за відпустку, як треба захищатися при розіграшу кутового? Тим більш такого широкого розіграшу, який можна при активній обороні легко перекусити та перейти в контратаку.

Старався Ванат, але два рази малювати пенальті.. Не сподобалося це.. Волошин міг разок- на жаль не вийшло.

Самба Діало дуже талановитий ( на мій суб’єктивний погляд) гравець, але ще не інтегрований до першої команди. Може загострити, активний, із м’ячем на «ти». Вважаю: заслуговує на шанс, що йому надає Луче.

Мені не сподобалася та легковажність, із якою Сирота «заробив» штрафний , з якого нам забили гол на 80 хвилині. Дуже незграбно . Ще й з арбітром сперечався. Навіщо? Особливу увагу заслуговує те, як було забито гол із цього штрафного удару. Моргун зайняв позицію в куті який прикривала « стінка» із гравців, і саме туди й прилетіло. Валентин своїми рухами показав безпорадність, на жаль. Із шрафного удару для нас пускати вже традиція. Це коли 0:4 .

Непогано пробив Андрієвський із штафного заробленого Діало. Можливо найгостріший наш момент за матч. Звісно це перший контрольний матч на зборах. Звісно у Рапіда це завершальний матч із чотирьох зіграних до Динамо, а у нас перший після чотирьох днів зборів. На це теж треба зважати, крім війни. Такі , суто суб’єктивні враження.

P.s. От всі говорять про нападника, якого так не вистачає Динамо і, чомусь не помічаємо кричущої діри в центрі оборони. Скільки ми звідти «пустили» результативних ударів протягом першої половини сезону.. Це ж навзирці. Цікаво, хтось із наших скаутів шукає для Динамо надійного центрбека в пару до Забарного?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.01.2023, 21:14
Woodstock
Автор:
(Woodstock)
Статус:
Наставник (1409 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть