Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Будували, будували і вибудували. Та й живемо в халупі...

2023-03-19 12:46 Одні пишуть, що з цими гравцями нічого не вийде навіть у Гвардіоли і Клоппа Інші - ...

Одні пишуть, що з цими гравцями нічого не вийде навіть у Гвардіоли і Клоппа Інші - що цей тренер не здатен нічого показати навіть, якщо йому дати найкращих зірок з Мессі на чолі.

Я теж більше схиляюсь до других Але останнім часом мене все більше навідують думки (так, таке трапляється), що гравці і тренери Динамо знайшли одні одних.

Хацкевіч, Луческу... Тренери не задовбують гравців, за що ті вдячно підтримують тренерів. Згадайте "похід за Хацкевіча", теперішній цирк з Дніпром-1 та післяматчеві інтерв'ю. Всі задоволені. Це ніби на будівництві, де прораб сидить тихенько у вагончику, не заважаючи будівельникам пити горілку, шлятися по бабах і лежати в гамаку. Тому, коли начальник БМУ, відвідавши будівництво, починає "розгон" за халтуру та ледарство, то будівельники дружно захищають прораба.

А от прорабів, які заставляли працювати, швидко позбулися. Коли прораб Ребров сказав начальству, що Хачеріді - ледар, до начальник вирішив, що будівництво простоює тому, що найкращого муляра Євгена відсторонили від роботи. Отже, винен прораб. Знайшовся зручний для всіх білоруський прораб і 3 роки продовжилося спорудження довбобуда. Бо начальник вирішив, що зачасто змінював прорабів. Далі все ж, подивившись на результати,вирішив повернути колишнього прораба, який давно не будував. І знову конфлікт, цього разу з монтажником Родрігесом. І знов винен прораб.

Врешті-решт, начальник вирішив взяти поважного, хоч і старого прораба з іншого БМУ-конкурента. Байдуже, що старий, байдуже, що його вже нікуди не хотіли брати після кількох невдалих проектів, взяв.

Цього разу начальник попередив будівельників, що розжене їх, а не прораба. Ніби і правильно, ніби і логічно. Ніби і трохи дало результат і почалось якесь будівництво. І навіть монтажник Родрігес ніби взявся за роботу. Але ... Надовго всіх не вистачило. Ні прораба, ні будівельників. Монтажник знов почав гуляти і пішов по інших БМУ. Всі на майданчику повернулися до звичних справ: прораб - спокійно допрацьовувати до пенсії, час від часу звинувачуючи в провалі будівництва то природні умови, то злих інспекторів, а будівельники - халтури, ледарство та гулянок. І замість новобудови маємо якусь халупу. Як в казочці про трьох поросят.

Так, може, все ж начальник БМУ займається не свою справою?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.03.2023, 12:46
SergiyS
Автор:
(SergiyS)
Статус:
Эксперт (11531 комментарий)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть