Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дещо про досвід...

2023-04-17 15:52 Спочатку про те, що казав Луческу після гри з Рухом. "Цього року наша команда перебуває в ... Дещо про досвід...

Спочатку про те, що казав Луческу після гри з Рухом.

"Цього року наша команда перебуває в процесі перебудови, ми втратили багатьох гравців, і хотілося б знати, ким ми гратимемо наступного сезону — хто відповідає рівню «Динамо», хто — ні. І які молоді гравці зможуть досягти цього рівня, адже «Динамо» — це міжнародний бренд.

Повторюся, ми втратили 11 виконавців, а ті футболісти, які були тоді у резерві, зараз, коли ми просимо їх допомогти, не завжди готові на усі 100%."

Що говорив Луческу про судівство повторювати не буду: нині не про це, а про те, що сказано в виділеному абзаці.

По словам нашого тренера всі біди від того, що з команди пішли 11 гравців (до речі хто ці 11?), а молодь ще не здатна ще їх замінити. Тобто вся справа в досвіді.

Воно то так. Але спокійно подумаємо, поміркуємо і порівняємо гравців Динамо з футболістами Руху.

Гляньте на таблицю.

Придивіться до неї, бо згідно з нею Динамо повинно було обігрувати Рух в одну хвіртку та ще й лівою ногою.

Не будемо говорити про загальну вартість гравців, не будемо говорити про середній вік всіх гравців команди, але гляньте на статистику тих, хто грав в цьому матчі.

Здавалось би, що середній вік гравців команд в цій грі майже однаковий, але якщо прибрати воротарів (Панків - 38 років і Нещерет - 21 рік) і залишити лише тих хто бігав на полі, то львівські гравці, що грали в цьому матчі, в середньому майже на 2 роки молодші за киян, тобто досвід гри у них на 1,8 рік менший.

Друге. Середня кількість ігор на одного гравця, що грали цього матчу, у киян незрівнянно більша: в середньому кожний динамівець зіграв 102, 9 матчів, а рухівець - 65,6 ігор. Знову ж таки досвід за киянами.

Третє. Гляньте на захисників. Придивіться без шор на них. Можна і без окулярів помітити, що в Руху грали три пацани по 20 років і з 22-річним Ляхом. Тобто середній вік захисту Руху в цьому матчі був 20,2 роки. І в кожного за спиною в середньому 20,4 гри, а в Холода аж три... Досвіду -то! Піонери якісь.

А у нас грали майже діди: Тимчик - 26 років, Попов - 24 роки, такий же Дубінчак і 19-річний Дячук, якого, до речі, потрібно було видаляти вже на 20-ій хвилині (пам'ятаєте як він зірвав вихід один на один Климчука, але арбітриня злякалась давати червону картку киянину). В середньому ж гравці нашої лінії захисту зіграли по 65,5 матчів на брата. Порівняйте: 20,4 матчів і 65,5... Велика різниця, як кажуть в Одесі...

Так в кого ж досвід? В пацанів Руху, чи у наших рідних і вже досить зрілих динамівців?

Чи може справа не в досвіді по Луческу, не в тому, що пішли з команди 11 гравців (хоч в цьому є сенс), а чомусь іншому?

З повагою,
Скіф.

P.S.

Статистичні дані взяті з Transfermarkt.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.04.2023, 15:52
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть