Шовковський: два питання...

Темы:
Динамо

Колеги, я піднімаю обидві руки за Шовковського, бо поважаю його як людину, як справжнього українця. Памятаю його інтервю українською ще в кінці 90-х. І не хочу помилитись.

Але в мене в мене є два "але".

Перше. PRO - диплом УЄФА у Шовковського є. Але у Шовсковського немає команди. ЙОГО команди, команди яка була у Реброва (іспанці) і у Шевченко (італійці).

Друге. Не знаю наскільки вільним буде Шовковський в виборі тактики і гравців, якщо преса, посилаючись на заяви керівництва клубу, вже пише, що Луческу буде йому допомагати. Ця допомога НЕВІДСТАВЛЕНОГО Луческу може бути такою ж самою, що й процес переміщення возу знаменитим тріо з байки Глібова/Крилова: Лебедем (Шовковський), Раком (Луческу зі своєю командою, саме ЙОГО командою, а не СаШо), ну і Щукою ( самі розумієте, хто є нею - Суркіси двоєдині). А в засаді ще й Іщенко десь сидить...
"Так Лебідь рветься підлетіть, Рак упирається, а Щука тягне в воду", - чи не буде це про гарбу під назвою Динамо?

А зміни потрібні: нагальні, ургенті, з різаниною по-живому. В іншому випадку ніяка перспектива не визріє і не з'явиться хоча б на горизонті. Чи наважиться на зміни Шовковський без СВОЄЇ команди - не знаю.

Хочеться вірити в звитягу СаШо, дуже хочеться, аж до нестями хочеться, але знаючи що таке Динамо, щось не дуже віриться.

І зовсім не хочеться щоб СаШо був кинутий з однією ручною гранатою без запалу під танки.

Подивимось.

Автор: (Skyf)

Статус: Эксперт (9908 комментариев)

Подписчиков: 41

49 комментариев
Лучший комментарий
  • Борис Бор(Borya111) - Эксперт
    24.04.2023 12:27
    думаю, Луческу уже вряд ли вернется в Динамо. Поэтому сейчас шанс для Сашо, проявить себя на тренерском посту. Собственно, терять нечего...

    А насчет штаба - безусловно, качественный штаб важен для команды. И у Реброва в Киеве, и у Шевы в сборной был качественный штаб. Кстати, у Луческу в Динамо его нет, в этом кстати одна из причин снижения результатов.
    • 8
Комментировать