Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мрія справжнього грузина

2023-05-11 01:29 Каха Каладзе пояснив, чому не підтримав введення Грузією санкцій проти росіян (з новин)------------------------------------------------------------------------------------- Винороби зустріли Каху ...

Каха Каладзе пояснив, чому не підтримав введення Грузією санкцій проти росіян (з новин)-------------------------------------------------------------------------------------

Винороби зустріли Каху Каладзе шаленими оплесками. Ще б пак! Така поважна особа завітала до їхнього кахетинського "ведмежого кутка": мер Тбілісі, один із лідерів правлячої партії "Грузинська мрія", а в додаток ще й уславлений в недалекому минулому футболіст.

Каха у відповідь приклав долоню до серця, і без жодних прелюдій почав ділитися думками про високу політику вкупі з економікою.

-Через що на нас нападають? Через те, що ми не приєдналися до санкцій. Я хочу запитати будь-яку розсудливу людину. Невже якщо грузинське вино не надійде на російський ринок, то цим ми знищимо російську економіку? Це ж повний абсурд.

-Санкції ввести досить просто, а що ми потім будемо робити з нашою вітчизняною продукцією, наприклад, з вашим чарівним "Кіндзмараулі"? - продовжував оратор. -Повірте, я - прихильник здорового способу життя, та якщо на офіційних прийомах доводиться з тостом виступити, роблю це тільки з "Кіндзмараулі" в руці. Бо вино, яке ви робите - найкраще у світі. Це - справжня грузинська мрія!

Кахетинці у відповідь подарували гостю справжню овацію, а той, знову зробивши знайомий жест долонею, чемно подякував, і хутко вирушив до виходу ( у одного з головних мрійників Сакартвело цього дня була запланована й інша зустріч із майбутніми виборцями - вже на півдні держави).

Грузія - країна невеличка, і за кілька годин Каху вже уважно слухали працівники фабрики, де випускають найвідомішу мінеральну воду колишньої шостої частини суші:

-Ми ж нашкодимо нашим нужденним людям. Тим, хто працює 24 години на добу для того, щоб заробити собі на шматок хліба. Навіщо потрібно закривати людям ці можливості для того, щоб попрацювати, продати свої продукти й отримати гроші. Адже ці гроші все одно заходять у Грузію. Санкції дуже легко ввести, а що ми будемо робити з нашою вітчизняною продукцією, наприклад, з вашим цілющим "Боржомі"? Повірте, де б я не грав- у Тбілісі, Києві чи Мілані, під час та й після тренувань чи матчів, спрагу втамовував тільки "Боржомі". Тому що ця вода - найкраща у світі! Ось вона -справжня грузинська мрія!

Грузія - країна невелика, і за годину батоно Каладзе вже переступав поріг свого офісу в центрі Тбілісі.

-Втомився, наче у фіналі Лізі Чемпіонів грав, з овертаймом і серією пенальті, - він зізнався помічникові. - Знайди щось спрагу вгамувати: вина й мінералки.

На столі швидко з'явилися дві пляшки - одна з "Кіндзмараулі", а інша з "Боржомі", та господар навіть до них не доторкнувся. А помічник, осягнувши, що зробив дурість, миттєво прибрав кращі зразки грузинського експорту, і поставив перед босом пляшки з "Кьянті" та "Сан Пелегріно".

-Інша справа, -Каха з насолодою, повільно смакував грайливим вином із італійської Тоскани, а після потягнувся до мінералки з теж італійського Бергамо. - Оце і є мрія справжнього грузина!

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.05.2023, 01:29
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2190 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Альмерия Хетафе 0 : 0   27 апреля 17:15
Чемпионат Украины Рух Верес - : - 27 апреля 18:00
Чемпионат Италии Ювентус Милан - : - 27 апреля 19:00
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд - : - 27 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть