Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

we are not champions ...

2023-05-29 17:57 Вчора наши закляті друзі виконали свою задачу - стали чемпіонами, вони , а не кияни у ...

Вчора наши закляті друзі виконали свою задачу - стали чемпіонами, вони , а не кияни у біло -блакитній формі і це дуже сумно. Динамо сьогодні виграло з переконливим рахунком, але до гри багато запитань. Якщо коротко, то симбол цього Динамо - Сидорчук, бо саме він узагальнює команду, яка грає у футбол аля-Луческу, тобто- повільний, без думки , де головна мета тримати м"яча, та саме це і призвело до четвертого місця в таблиці УПЛ.

Розумієте, четвертого місця !!! Не здивуюсь, що після матчу буде багато захоплення результатом, але від цього Динамо не стане вище на сходинках таблиці УПЛ. Ми не чемпиони... розумію, що бути вічним чемпіоном неможливо, але вчора все стало на свої місця, чемпіон відомий, не ясно хто буде другим, а кияни вже впевнено посіли четверте сходинку і наступного сезону спробують Лігу Конференцій на смак. Після років ЛЧ або ЛЄ це впевнений крок вперед.

Перед початком нового футбольного сезону безліч , так званих експертів , пророкували перемогу в чемпіонаті саме Динамо. Бо, на їх думку кияни мали зіграний склад, тренер у Динамо найкращий, як то кажуть, справжній містер, і команда повинна була грати тільки в вітчизняному чемпіонаті, бо Європа вже зачинила дверцята. Не треба витрачати свої потуги на матчи євротурнірів . Не всі вболівальники були згодні з цією думкою, особливо після перегляду матчів підготовчого сезону . Так, просто вони вболівальники клубу , тому , що бачили, про те і казали. Але ж вони не експерти, не бачать футбол , як ці панове! Що насправді сталось ми зрозуміли трохи пізніше. Тоді слушне запитання до тих, як би, експертів : Хлопці, ви що курите або вживаєте? Або можливо ви на утриманні чи справжні підложниці ? Як можна так помилитись , а коли це сталось - ні обіцянок, ні пробачень? Динамо не те що за чемпіонство не мало змоги вести боротьбу, а вперше за всі роки незалежності грала так, що зганьбила емблему клубу з літерою "Д". Розумію, що перемагати в кожному матчі неможливо, але в цей сезон став найгіршим в історії клубу,бо на фоні , як би гри Динамо, інші команди привабливо виглядали та залишили улюблену команду без трофеїв . Навіть боротися за Суперкубок Динамо з чемпіоном країни вже не буде , ось и виходить, що сезон минулий навіть для цих експертів був непередбаченим, хоча яки експерти, таки й висновки.

Динамо не зіграє в ЛЧ у найближчий час , навіть у серії спроб пробитися туди не буде , є , правда інші турніри, як Ліга Конференцій. але з такою грою краще просто дивитись футбол, як робили Сидорчук та Буяльский на матчі Шахтар- Зоря, спостерігаючи, як треба грати професійним футболістам, але це ціна безвідповідальності керівництва клубу та особисто Ігоря Суркіса , як президента Динамо. Чим привабив містер Луческу пана Ігоря я не розумію . Я за останні часи передивився багато матчів киян з гірниками пана Луческу і завжди бачив теж саме - сперечання з суддями найвеличнішого тренера сучасності, та зухвалу поведінку гравців Шахтаря , що тепер перейшла до киян. Винні всі - судді, ВАР, суперники, що не мають поваги до команди , яку тренує пан Луческу , футболісти команди, клята війна, хоча всі команди УПЛ відчувають на собі забаганки пуйла, але я ніколи не чув про помилки тренерського штабу, особисті помилки головного, бо саме вони і спричинили оте четверте місце у чемпіонаті.

Спроби деяких тільки на війну списати погану гру киян, не витримує критики, бо всі команди УПЛ в такому положенні, але тільки Луческу постійно на автобусні переїзди скаржився, і це була не головна причина поразок і невпевненої гри, але як то кажуть, дивись в корінь, бо головна причина в самому клубі, тренерському складі , в тактиці, в ідеях, яки футболісти зобов"язані виконувати, та на останок у поведінки футболістів. Навіть були б у Динамо гравці рівня Месі, Рональду , не здивуюсь що з ними команда грала точнісінько так саме, бо футболісти виконують план тренера , його бачення гри та загально футболу , а саме це дратує останні роки, точніше періоду містера Луческу.

Як можна перемагати, якщо головним у містера є тримання м"яча командою, а не кількість ударів по воротам суперника, не швидкість бігова та мислетворна, відсутність ударів з 30 - 35 метрів, розіграш кутового завжди двома футболістами, та багато чого, що робить футбол сучасним? Для мене велика загадка, чому Суркіс зробив головним тренером Луческу, бо від нього в Шахтарі відмовились категорично , його бачення футболу не збігається з динамівським стилем , критичного відношення до своїх помилок він не має, та й років у цього пана забагато навіть для аматорської команди. Сьогодні все це побачили і що, висновки в клубі Динамо зробили? Та, ні... Бо керівництво перебуває в стадії безгрішості та ніяк не реагує на жовч від вболівальників клубу.

Ви чули, щоб гравці Динамо минулих років щось казали про суддів, суперників, оцінювали гру свою та інших команд? Думаю, ні, а тепер навіть сайт Шуріка полон цими висловлюваннями . Футболісти ще грати не навчились, але своїми балачками показують, що в футболі їм більше всього подобається. Людина три роки вчиться розмовляти, а все життя язика тримати за зубами повинна робити, бо слово не пташка... Я точно не експерт футболу, але давно зрозумів, що румунська спадщина ще довго буде нагадувати про те, що був такий тренер в Динамо ... бо треба багато часу щоб знищити все, що заважає грати у сучасний футбол киянам, а це швидко не робиться, навіть з новим тренером. Якщо Луческу продовжить тренувати Динамо ще на рік , це буде великий мінус для клуба та втрачений час для команди.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.05.2023, 17:57
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть