Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Четвірка дідусів Динамо , але не з гори Шан

2023-06-05 09:34 Іноді, після переглядання матчів за участю Динамо минулого сезону настрій зіпсувався. Але в ці моменти я ...

Іноді, після переглядання матчів за участю Динамо минулого сезону настрій зіпсувався. Але в ці моменти я згадую що я українець і в країні війна, що футбол не головне в житті, що в Динамо більше говорять, ніж роблять , що футболісти давно живуть своїм життям , що в клубі Динамо наплювати на прихильників команди і у мене настрій відразу поліпшується і це без вживання особливих напоїв .

А з відомими чудовими напоями настрій завжди гарний.

Вчора на початку матчу з Металістом-1925 показали віп- ложу, де сиділи керівники Динамо - Суркіс Ігор, Резо Чохонелідзе, Мірча Луческу та Григорій Суркіс . Таки собі старці. Зовнішні нагадують четвірку з гори Шан, але ці східні дідусі були мудрішими, а наші тільки роками можуть вихвалятись. . Порівняти з чемпіонами - Ахметовим, Срною, Палкіним та Йововичем просто недоречно. Чому саме так в Динамо сталось, я не розумію, але реальність підтверджує, що пенсійний вік не випадково існує, не здатні старі люди за молоддю встигати. А Динамо давно стало притулком для колишніх та друзів президента. А вони ніяк не встигають за сучасними вимогами. Ось і добігли до законого місця у таблиці чемпіонату військового часу.

Вчора матчем з Металістом -1925 сезон 2022-2023 завершився і це вже історія. Не дуже приємна для вболівальників Динамо, але ніяк не випадкова. Четверта сходинка в таблиці одного разу вже була, але такого Динамо я не пам"ятаю за всі роки вболівання за київський клуб. По грі, по відношенню до футболу, по поведінці футболістів та тренера. По тому, що я чув від них, по тому , що обіцяли нам. Не треба бути Соломоном, щоб зрозуміти Динамо потрібно реформувати, бо всі вже побачили на що здатні пенсіонери навіть у футболі, де від них не треба швидко бігати, але думки теж дуже повільні... Ось після видалення Дячука , дідусь, що на милицях багато часу витратив на те, щоб зрозуміти кого треба змінити на Боля і телефоном цю думку Шовковському передати, , а суперник гол у відповідь встиг забити.

Що буде далі з Динамо темна історія, навіть дуже темна. Ліга Конференцій потребує зусиль, щоб потрапити у групу, а це , як ми побачили у минулому сезоні , не додає впевненості що кияни подолають суперників . Що станеться, ми вже скоро побачимо, але сум від минулого сезону нікуди не зникне ще багато часу, бо надії на те, що кияни почнуть грати у футбол немає... старці не дозволяють.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.06.2023, 09:34
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10339 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть