Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Домнул не хоче додому

2023-07-05 14:55 Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу розповів про стан свого здоров'я і плани на майбутнє (з ...

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу розповів про стан свого здоров'я і плани на майбутнє (з новин).

«Чертовски хочется работать» (Єгор Лигачов - бувший член політбюро бувшої КПСС)---------------------------------------------------------------------------------

Жодна з прес-конференцій у острівній державі Палау не збирала стільки репортерів як ця.

І тут не прем'єр звітував про величезні успіхи в економіці й сільському господарстві; не президент обіцяв: "скоро весна - саджати будемо"(яка весна там, де вічне літо?). Увесь журналістський корпус країни уважно слухав головного тренера національної футбольної збірної Курчу Промінеску. Ще б пак! Щойно закінчився чемпіонат Макронезії, Мікронезії і Полінезії, де футболісти Палау вперше залишилися без медалей. Тому перше запитання представника 59-го каналу було якщо не в око то в щелепу точно:

-Чи будете ви подавати заяву про відставку?

-В мене контракт до 31 травня 2024-року і я обов'язково допрацюю його до кінця, якщо дозволить здоров'я.

-Але ж вам - 94 роки, і ви щойно перенесли операцію по пересадці нирок, печінки, шлунку, легенів, лівої півкулі головного мізку, і ще кількох частин тіла, назвати які мені не дозволяє дівоча цнотливість, - гордовито заявила юна принцеса з газети "Палау- для палайців", яка тримала щось схоже на Курчину історію хвороби. Це вже було явним порушенням прав пацієнта на конфіденціальність, але ніхто не став протестувати. Навіть сам домнул Промінеску відповів доволі миролюбно:

-Я готовий до роботи. У мене не було достатнього часу на відновлення після операції, лише місяць з невеликим. І зараз мені треба постійно рухатись.

-Рухатись куди? - глузливо поцікавився сивочолий репортер агенції "Палау-інформ". На його плечі втомлено зітхала мавпочка, тримаючи плакат з написом палайською і румунською: "Курченя- до онучат". - Скоро нас вже папуаси з Папуа-Нової Гвінеї обігрувати будуть.

-Усі добре знають, що таке конкуренція, - коуч посміхнувся досить доброзичливо. - Але тепер я більше не перебуваю в ситуації, коли можу будувати плани на наступні п'ять років. Тепер я просто насолоджуюсь життям і своєю роботою день у день, з місяця в місяць.

Запитання ще сипалися убік єдиної вцілілої півкулі головного мізку Курчи, та президент національної футбольної федерації Гаррі Сікрус зробив красномовний жест руками:

-Все, все, дякуємо... Містера чекають на тренуванні. - І вміло, як хвацький водій, вивіз інвалідний візок з домнулом із прес-центру.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.07.2023, 14:55
05.07.2023, 14:55
488076 1 Internat
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2270 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Байер - : - 22 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть