Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коли медицина безсила

2023-08-11 04:42 Що за дивні речі трапляються на цій планеті! Ось прочитав , що футболіста з російським паспортом ...

Що за дивні речі трапляються на цій планеті! Ось прочитав , що футболіста з російським паспортом не пустили до Шотландії, і відразу почав розмірковувати, що це за воно: головастий Головін, дзюбастий Дзюба, миролюбний Міранчук? А виявилося, що звати цього кадра Гаель Ондуа, і народився відказник у далекому Камеруні.

Що поробиш, може виріс хлопець у місцевих фавелах, і у дитинстві кокосовий горіх ганяв у пилюці, мріючи про зелений килим Лужників. Та де ж там! Пощастило йому: народився у сім'ї дипломатів, тобто висловлюючись нашою мовою, "мажор". Чого йому у рідному Камеруні не вистачало!

Кажуть, коли Гаель гордовито позував із свіженьким російським паспортом у руках, його безпорадні батьки у розпачі бігали від одного камерунського чаклуна до іншого, мовляв, робить що хочете, тільки рятуйте нашого мажорчика. А ті лише руками розводили:"Проти хвороби під назвою поребрик наші чари не діють. Звертайтесь до психіатрів". Тато й мати Ондуа за голови схопились, та порадою не скористались. Аж поки не побачили синочка, гравця національної збірної Камеруна на чемпіонаті світу-2022 у бутсах із російським триколором. Тоді побігли невтішні дипломати до кращих лікарів своєї досить розвинутої по африканським стандартам країни. Та марно: камерунські психіатри діагноз швидко поставили, а лікі виписати відмовились:"Не допоможе".

Втомлені батьки зневірившись, вже нікуди не бігають. Зате їхне чадо забігало зараз, коли паспорт з двоглавим орлом у його руках перетворився на непотріб у глянсовій обкладинці. За неперевіреними даними, Гаел не втративши надії добратись до Британських островів, гасав Рів"єрою від Монако до Сан-Тропеза, де російські олігархи кайфують на своїх, ще не конфіскованих яхтах. Та яка прикрість: вже, на першому судні його прийняли за нелегального мігранта, й ледь не втопили, навіть паспорт не допоміг.

Друга ж яхта взагалі виявилася...українською. Її господар Олександр Ярославський обіцяв продати свою морську красуню, а гроші передати на відбудову рідного Харкова. Але так настраждався меценат, так перейнявся зневіченою долею свого "Металіста", що зовсім забув про свою обіцянку. А на морській красуні безсоромні журналюги надибали красуню сухопутну - колишню дружину пана Ярославського.

Може, якби відчайдух Гаел побачив цю неземну красу, забув би він й про ксиву з орлом і про бутси з прапором. Та на палубі було порожньо, а колишня олігарчиха, за словами матроса, у трюмі скаржилася на життя і екс-супруга капітанові яхти Мішелю-Анрі (він же Мохаммед-Абдул). Про наслідки їхньої розмови нам нічого невідомо; не знаємо також, чи вдалося Гаелю Ондуа потрапити до Шотландії. Ті ж невгамовні репортери немов бачили людину, яка намагалась переплисти Ла-Манш. Чи був це камеруно-росіянин? Слідкуйте за новинами.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2023, 04:42
11.08.2023, 04:42
497005 2 YARY, Internat
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2270 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Байер - : - 22 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть