Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому капітани ховаються?

2023-08-18 10:57 Дуже багато питань наразі виникає у вболівальників хто саме має бути капітаном. Одні кажуть - Ярмоленко, ...

Дуже багато питань наразі виникає у вболівальників хто саме має бути капітаном. Одні кажуть - Ярмоленко, інші - Бущан, треті кажуть, що Сидорчук справляється. І нехай це буде на розсуд кожного вболівальника, але у нас є беззаперечний факт - Сидорчук являється капітаном, а його зам - Буяльский.

І я хочу звернути увагу на один момент, який повторюється уже не перший раз і про який ніхто не пише і не каже.

Вчора у якості капітана матч закінчував Віталій Буяльский. Він прийняв участь у киданні жереба щодо вибору воріт та черговості пробиття пенальті. І в мене виникає дуже багато питань саме до персони віце-капітана. Не через те, що він не кричить на своїх гравців, не підбадьорює їх, не веде їх за собою. Не через те, що у важливих матчах він ховається від м'яча і розчиняється на полі. Хоча вже ці два факти не дають право людині бути капітаном.

Але ключовим моментом для мене являється те, що він не береться бити пенальті у серії. У будь-якому матчі чемпіонату, де пенальті не являється важливим - Віталій завжди біжить до м'яча, щоб пробити. У серії пенальті будуть бити всі, окрім Віталія. Чомусь саме вчора я про це подумав, коли до м'яча підійшов Дячук. Мені здавалось, що в команді наче ще є пенальтисти, чому саме Максим пішов пробивати. І тоді я згадав Буяльського, який ховався за спинами молодих гравців. Додам ще:

  • Динамо - Шахтар. 07.04.2019 року. Чвертьфінал кубку України. Буяльский відсидівся
  • Динамо - Колос. 03.03.2021 року. Чвертьфінал кубку України. Буяльский відсидівся
  • Динамо - Аріс. 17.08.2023 року. Буяльский відсидівся

Проте в матчах з Чорморцями, Інгульцями, Минаями, коли Динамо вже перемагає, з гри, Буяльский завжди готовий пробити.

І це нормально все. Психологія у людини така. Я також не розумію де хлопці беруть в собі моральні сили на пробиття пенальті. Можливо Віталій настільки не впевнений в собі, що він сам просить його ставити 11-м пробиваючим. Але чи може людина з такою психологією бути віце-капітаном команди? Тим паче, коли в команді є Бущан, який часто задає тон грі Динамо. Навіть Дубінчак з його харакетром міг би бути непоганим капітаном/віце. Я вже мовчу про Ярмоленко, який є беззаперечним авторитетом для молодих гравців (але я прекрасно розумію, чому він не претендує на капітана та відмовляється бути віце). А цей тандем Сидорчук-Буяльский - це просто смішно)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.08.2023, 10:57
mc_moder
Автор:
(mc_moder)
Статус:
Эксперт (5900 комментариев)
Подписчиков:
34
Медали:
Выбор редакции × 71
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 1 Закончился
Лига конференций Брюгге Фиорентина - : - 8 мая 19:45
Лига чемпионов Реал Бавария - : - 8 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть