Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як Ванат злив в унітаз розчин брильянтовий. Зелений.

2023-08-21 23:21 Як Ванат злив в унітаз розчин брильянтовий. Зелений.

Цього разу коротко. Чисто щоб очистити сумління, бо буде задовбувати, якщо пройду повз.

Отже хтось, назвемо його «Онолітєг», ні, не так – «онолітег», стабільно змішує з гівном футболістів Динамо. При чому без різниці кого саме. Потім він забуває, кого мішав з гівном. Трохи похвалить. Потім забуває, кого хвалив. Знову мішає з гівном. Склєроз мабуть. Але тут випадок цікавіший.

Поки Сєдой не вивалив на голову «онолітега» купу нарізок, як забиває Ванат, «онолітег» і Ваната мішав з гівном. Але нарізки «онолітег» дуже поважає. Ні, він сам їх ніколи не робить. Ви що, нє барскоє ето дєло. Так, знайде десь на просторах інтернету і біжить до всіх з криком – а ви бачили???!!! Ні, не так – А ВИ БАЧИЛИ???!!! Та бачили, побільше тебе.

Але ми про Ваната. Так от, після прильоту в голову «онолітега» нарізки від Сєдого, почав «онолітег» потроху перевзуватися. Ну типу, не таке вже він і гівно, ну може перспектива є, але ж футбол сучасний, за «онолітегом», все одно гівно, тож і доля у Ваната така собі. Ну Ванат, думаю, і без «онолітега» розбереться. А от черговий процес перевзування на льоту спостерігати цікаво. Та й смішно, що там казати. І щоб закріпив матеріал «онолітег», подарую йому нарізку, як Ванат вирішив момент, хоч нажаль це нам і не допомогло. Прийняв, оцінив, обіграв, прискорився, прикрив корпусом, побачив, віддав.

Хоча про що я, нема зараз футболістів, які так грають. Тим більше в Динамо. Тренер є, а футболістів нема. Так, «онолітег»?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.08.2023, 23:21
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть